lördag 26 november 2011

Shopping & musikal


Det blev en vacker soluppgång i morse när jag åkte iväg till grannstaden. Shopping några timmar först och sedan musikaldags på stadsteatern. Alltid kul att kolla in nya köpcentrum, även om de flesta butiker är samma som hemmavid.  Pentik är ett måste... butiken hade förstorats och var nu i två våningar. De stora pärlorna som fungerade som väggdekoration skulle jag gärna ha velat ha ;O) Ångrade att jag inte tog en helhetsbild så att ni också hade fått se!

Vita julgranar verkar vara rätt inne nu... Beror det månne på avsaknaden av snö?En ljusslinga köpte jag... Den funkar med batteri och passar därför lite varstans som bordsdekoration eller t ex i glasburk. Gillade de runda silverbollarna som ger så vackert ljussken! Några andra småsaker hängde med hem också. Ett par slickepottar till dottern och ett nagellack som hon länge har önskat sig. Det får bli första paketet i adventskalendern. I år har mängden paket i kalendern reducerats kraftigt från 24 till fyra stycken istället...
En glaskula med vintagebild köpte jag. Den är inte speciellt julig så den får nog hänga framme efter jul också ;D
Musikalen var helt fantastisk och timmarna bara flög iväg. Den hette för Dances of the Vampires och hade nordisk premiär i september. Föreställningar kommer att ges ännu under våren också. Klicka här får du se officiella trailern. Sången, dansen och framför allt kulisserna var förstklassiga. Mycket sevärd!

Finaste kväll till Dig!

6 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Du ser ut att ha haft en fin dag vackra saker hittade du också ,dom lysande silverkulorna tycks vara en stor hit nu ,de finns dom som ringt o frågat var jag köpt mina ,trevlig fortsättning på kvällen,Kram Nette

Nilla Q sa...

Så mycket fint!

Önskar dig en fin 1:a advent!

Kram Pernilla

Lyckoslanten sa...

Den dagen skulle jag inte ha haft något emot att få uppleva! Mycket vackert! Kanske man ska ta en tur och uppleva det där under våren.
Ha en skön första advent! ♥

STENLYCKA sa...

Vackra julbilder!
Önskar dig en underbar adventssöndag!
Ha den bästa dagen ♥
Kram Raina

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Musikalen låter spännande. Ljusslingan var jättefin. Det är ganska kul att gå omkring och bara se på alla juldekorationer som affärerna sätter upp. I år har jag skippat adventspresenter helt till ungarnas förtret. Jag har så svårt att hitta på något vettigt nu när de är tonåringar - som de gillar!

Adventskram Sanna

Lotta sa...

Jag ser att vi har mycket gemensamt, bla dans och mailegtomtar. De är ju för söta! Mysig blogg du har!! Kram Lotta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...