söndag 13 november 2011

Pappornas dag


Grattis till alla pappor för idag är det farsdag.. Hos oss firades det med kaffe och tårta på säng  redan innan morgonen grydde... Jag tjuvstartade och firade min pappa igår redan.Idag blev det en mäktig "farsmiddag" på restaurang med flera pappor, fruar, barn och barnbarn från min mans släkt. Jag är proppmätt kan jag lova ;O) Imorgon kväll blir det nytt restaurangbesök då jobbet bjuder på trerättsmiddag på en av stadens bästa restauranger. Alltid något att se fram emot.. särskilt en måndagkväll. Det hör väl inte precis till vanligheterna att gå ut och äta fint i början på veckan? Men det blir ju en alldeles underbar kanonstart på denna arbetsvecka... ;O)

Hoppas att ni också får en fin start på er vecka!

6 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Fin avslutning på denna vecka och fin start på ny vecka, det är inte illa!

Nette Cecilia sa...

fin avslutning o fin start du har det bra förspänt .Här ska det julskyltas ,så det tar jättemycket av min tid den här veckan ,kram Nette

lyckobo sa...

Samma här, det blev en god trerätters idag, och sedan till mina föräldrar där det blev mera gott:D Låter som en lyxig start på den nya veckan, bon appetit!!!

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Tänk om man kunde fyra av varje vecka med en sån start! Fira att det är måndag igen... ;) Vad trevligt det låter att fira alla pappor på resturang som ni gör. Vilken fest det blir. Denna Fars dag kom i skymundan här eftersom vi har Spanien-besök. Men vi får ta igen det senare.

Ha en fin start på veckan!
Kram Sanna

Unknown sa...

En helt underbar hylla, i ditt tidigare inlägg, och alla de vackra sakerna som du har fyllt den med, såå fint!
Vilken start på en ny vecka, njut och må gott.

Kram Maggan
http://vindsromantik.blogspot.com/

Stina sa...

Vilken mysig måndag du har framför dig.
Fina bilder.
Kram Stina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...