onsdag 30 november 2011

Önskan om vinterVintern låter vänta på sig... Är det inte helt otroooligt? Sista november och imorgon övergår vi till december och inte en gnutta snö...
Återstår och se hur länge vi får vänta på den? 


Ute i trädgården har vissa träd och buskar stora svällande bladknoppar färdiga att slå ut på nytt. Min snöbollsbuske började blomma igen för några veckor sedan. Ett stort plus är förstås att klängrosorna ser välmående ut ;DIdag hörde jag att någon menade att snön inte kommer förrän februari nästa år... Hoppas jag verkligen inte! Jag vill ha en vit jul annars är det inte någon riktig jul!!

Håller tummarna!

KRAM

10 kommentarer:

lyckobo sa...

Jag hörde också att vi får snö först i februari, det FÅR inte vara sant! Tvättar pojkarnas halare varannan kväll, kläderna blir så skitiga och förstörda i detta väder!
Fina foton!!!

Nette Cecilia sa...

Håller med ,vit jul .fina foton ,bild 3 ser ut som en katt med långt ansikte ,kram Nette

Bea sa...

Hej!
Oj, snö först i febr.! Vi får väl se, men hur är det nu det gamla talesättet säger: Anders slaskar och julen braskar. Isåfall blir det åtminstone kallt på julen :)
Men visst väntar vi på några flingor för ljusets skull.
Kram /bea

Livet på Vestergård sa...

Jag hoppas verkligen att vi inte behöver vänta ända till februari innan vi får snö, då börjar man ju nästan vänta på våren :)

Fjällripan sa...

Såå vackra bilder! Här hoppas vi också att snön kommer snart...MVH Susanne :)

Lyckoslanten sa...

Det gick an med snöfritt när marken var torr eller frusen, men se idag var det ingen höjdare när vi gick i geggan på vägstumpen till biblioteket och då vet du säkert vad jag talar om! Men du "Anders slaskar - julen braskar"... Ska vi tro det där blir det kall jul!
Ha det! ♥

Ninne sa...

JA du vi lär nog få vänta. Kan hoppas på ngr vita flingor till jul, men det blir nog inte mycket. Jag var ju ut i trädg. i går o fotade ROSOR, Forsythia med flera gula blom. o Magnoliaknoppar som är jättestora
Sen är det skönt för "OSS GAMLE" att det inte är som i fjor. Att skotta snö o inte kunna gå på hala gator o vägar-- Då är detta bättre .
Kram Ninne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fina bilder du visar, även om det är snöfritt. Jag bor ju granne med Sveriges största sjö, och här ska det bli en grön jul enligt metrologerna.
Kramar
AnnaMaria

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi!

Efter två gastkramande urkalla vintrar utan dess like känner jag mig ganska nöjd med att snön låter vänta på sig. Skönt att slippa de skyhöga värmeräkningarna och skottningen, tänker jag. Men, lite vitt fluffigt puder får gärna dala ner lagom till julveckan, för jag håller med, det är inte jul utan snö :)

Kram Sanna

Lycka är ~ Onnea on sa...

Saknar inte alls snön..ännu i allafall. Gillar inte att köra bil i snö, så för min del kan vi vara utan snö ett tag till.
~marita~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...