måndag 21 maj 2012

Stormande hav


Vi hade med oss sol och värme hem i bagaget... ;O) Idag har det varit en fin och härlig dag att njuta av! Det blev dessutom en mjukstart efter semestern med en avkopplande och annorlunda arbetsdag med jobbarkompisarna... Vi började dagen med bowling några timmar och fortsatte med lunch på italiensk restaurang. Eftermiddagen tillbringade vi här

Vädret var ostadigt ett par dagar i början av semesterveckan på Brac. Väderleken växlade väldigt snabbt från sol till mulet och tvärtom. Regnet kom som tur var först till kvällen. Däremot var det full storm vid havet och vågorna gick höga. Även det var en upplevelse att se på nära håll!


Fyren vid udden omgiven av stormande hav.
Otämjbara, vilda och skummande vackra vågor.
På andra sidan av viken syns staden Supetar.


Färjan vi kom till ön med trotsade vågorna och körde sin rutt flera gånger per dag.

Den fina hamnen i Supetar låg mera skyddat och vinden nådde inte hit.Det turkosblåa kristallklara havet var lika vackert lugnt som stormigt ;O) Men den här gången var det för kallt för ett dopp för mig medan dottern och min man var så mycket mera modigare än jag och hoppade i några gånger under veckan som gick...

Kram

5 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Wau , vilka bilder .Du skulle ha tagit anställning turistreklamfotograf där .Vilka färger ,Kram Nette

Ann-Mari sa...

Vackra havsbilder! Måste googla stället dock, visste inte var det var ;-), men så har jag lärt mig något nytt igen då :)
Kram

Lyckoslanten sa...

Åh det där turkosblåa vattnet! Vackert och så roligt att känna igen. Vi var där i mitten av juni och då var det inte så särskilt varmt vatten heller.
Så bra med en första avkopplande arbetsdag! ♥

jessica sa...

Härligt! Vi bodde på grannön Hvar för några år sedan. Kroatien är underbart! Men jo visst, vattnet är kallt!!! Jessica

alegni sa...

tack för solen som ni hämtade med er!
förstår att ni njöt av utsikten där ni befann er!
kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...