tisdag 1 maj 2012

Glad 1:a Maj!


Välkommen Maj! Härligt med en månad då ljuset och grönskan kommer att bli allt intensivare...  En av de månader som är allra, allra bäst på året!


Det blev traditionell majfest i byn precis som tidigare år. Ballonger, soligt väder, barnaskratt och  sagofarbror...  Majstången hade rests på sin givna plats.


Den var lika stilig och vackert gjord även i år.Vi kom hem med en påse struvor och drack hemlagad mjöd till...  Schemat denna månad kommer att vara väldigt tight... det blir festligheter, skolprogram, resor och mycket, mycket mer... så jag har på känn att bloggen kommer att bli rejält åsidosatt. Den här veckan jobbar jag bara imorgon, sedan åker jag iväg på två dagars kryssning från Helsingfors till Stockholm på skolningsresa. Det ska bli så kul och lärorikt!

See You! 

5 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Låter som om du haft en bra dag ,trevlig resa ,Nette

lyckobo sa...

Sällan man ser en riktigt majstång,så fin! Har saknat struvor och mjöd idag, ser jättegott ut,nam!!! Kul med resa, njut av maj-månaden och kryssningen :)

Vform sa...

Tack, tack!
Min första maj har gått i arbetets tecken ;)
... och varmt blev det, under plasten ;)
Jo, maj brukar vara 'jobbiga' ...

Härliga bilder du visar!
Ha en trevlig resa ...

Louise sa...

Oh vilka härliga plagg du har i inlägget här under!!!

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Åh så fin majstång! Vad trevligt ni har haft. Kul det där hur vi firar och vad vi har för traditioner som du sa. Påskbrasor finns t ex här också men det är vanligare på Valborg.

Så nu befinner du dig på havets våg mot Stockholm... ja, då är du nog halvvägs hit hihi! "Bara" 23 mil till mig och så ytterligare 3 mil till loppiset då haha! Den trippen får du spara till ett senare tillfälle, för jag misstänker att du inte har tid med en avstickare nu ;)

April var en ganska hektisk månad för oss och maj blir inte sämre. Jag känner igen ditt schema alltför väl. Månaderna är som ett sprinterlopp fram till skolavslutningarna! Puh!

Ha det så bra!
Kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...