måndag 29 mars 2010

Påskgrejer
Jag har lagt märke till att ni bloggare har varit riktigt flitiga och duktiga med att göra påskpynt och dekorera inför påsken redan en lång tid. Nu har även jag grävt i gömmorna och sökt fram en del dekorationer som har hängt med ett tag. Det börjar för all del vara i sista minuten att så påskgräs och sedan blir det att söka fram videkissor också för det tycker jag hör till påsken ;o)

De här tre gummorna brukar stolt spatsera i påskgräset tills det har vuxit upp så högt att bara hattarna syns över gräskanten.


Och en liten påskhare brukar gömma sig längst in i gräset...


Så får jag inte glömma en hare som jag själv har målat på en rund sten formad som ett ägg. Det är flera år sedan jag gjorde den och jag har länge tänkt att jag skulle måla några till som sällskap men tiden tycks aldrig räcka till... Konstigt va!2 kommentarer:

alegni sa...

vad konstnärlig du är! jag har inte alls talang för sådant, men man kan ju inte vara bra på allt. come to think of it... är jag alls bra på något? skulle inte tro det :/
angående fiberhusket - jag tror faktiskt inte att det smakar något, det ger liksom bara konsistens åt det du lägger det i.
ha en fin tisdag! kram

Livet på Vestergård sa...

Så fint du har påskpyntat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...