söndag 20 juni 2010

Durkslag och potatisämbare


Gårdagens shoppingrunda resulterade i två kärl av emalj. Det ena var ett durkslag med gulliga blommor på. Jag har länge behövt ett sådant och det här föll jag pladask för ;O)


Det andra köpet var ett potatisämbar. Vi köpte också årets första nypotatis och det har jag kokat idag till middag. Så gott!

På trädgårdssidan köpte vi två stora tuijor och en pelaren. Sedan fyndade jag en ängelpelargon. Den är så fin med sina söta blommor som liknar violer... I Tuuri har vi alltid fått fina plantor och träd som är stora och livskraftiga till ett mycket billigare pris än annanstans.

Jag köpte också tyg för nya gardiner till matrummet. Hoppas att jag hinner sy dem till midsommaren... Det är inte långt kvar nu fram till midsommarhelgen. Fyra arbetsdagar så börjar jag efterlängtad semester!

Må så gott!5 kommentarer:

Änglarnas hus sa...

Hallojsan!

jag förstår att du föll pladask för det söta durkslaget! Har aldrig sett ett med blommor på förut!

Ha en härlig söndagskväll!!

Kramis Sanne..

Livet på Vestergård sa...

Ett sånt durkslag har jag hållit i flera gånger, men jag har redan flera durkslag så jag har ingen orsak att köpa ett. Förutom för att det är fint förstås :)

Helena sa...

Hej!
Vilket vackert durkslag! Vart har du köpt det? Ha en fin vecka! Kram Helena

Anonym sa...

Tack Tack för sist!. Njuter av dina vackra bilder!
Faster B

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så skönt och få semester snart, jag jobbar till mitten av juli. Det var nog det finaste durkslag jag sett, så fint med blommorna. Och potatishinken gillar jag också. Hoppas du hinner sy gardinerna, alltid roligt och byta till nya.
Kram till dig
AnnaMaria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...