onsdag 9 juni 2010

Fönstertvätt och loppisfynd

De senaste kvällarna har jag varit upptagen med fönstertvätt... Stön! Nu äntligen börjar det synas slutet på det hela för kvar är endast glasverandan och farstun. I nedre våningen har vi mycket högre fönster än på övre plan. Det blir att kliva upp på en stol fram och tillbaka många gånger innan ett fönster är tvättat. Rena motionen alltså! Och imorgon hägrar en välbehövlig ryggmassage...

Jag fyndade den här megastora godisbyttan på loppis häromdagen... Candies står det på sidan av glaset och den kommer från AmandaB:s kollektion. Nu gäller det bara att fylla den med läckerheter ;O)Sedan har det blivit en häst till också i huset! I form av en jättelik schackpjäs. Den svarta hingsten kommer att falla offer för sprayburken inom en snar framtid...


...Samma öde går den femarmade ljusstaken till mötes. Den ska spraymålas vit är det tänkt... Även den härstammar från loppis. Resultatet får ni se i ett annat inlägg! Kramis till er alla!


5 kommentarer:

Eva Agnes sa...

Hej Gugi!
Jag gillar din soffa och bordet är så vackert dekorerat. Den lille i soffan är också en godbit.
Ljusstaken tycker jag du ska spraya men hästhuvudet är jag tveksam till. Men det är ju du som ska leva med det. Så jag ska inte lägga mig i. :-)
Kram Eva Agnes

Livet på Vestergård sa...

Men att du hittade en så fin godisskål på loppis! Hästhuvudet är så fint så jag tycker att du ska behålla det svart.
Det har stannat upp lite med fönstertvätt här. Jag har istället tillbringat mycket tid i trädgården, men nu när jag är ledig får jag väl ta itu med de fönster som är kvar.
Ha det bra!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Finns fönster kvar och putsa här också, det är så himla tråkigt. Har funderat på och sätta gubben på det...
Så fina fynd du gör på loppis, sånt fint hittar aldrig jag. Godisskålen med lock var jättefin. Ska bli kul och se när du målat hästen och ljusstaken.
Kram till dig
AnnaMaria

Käranån sa...

Usch ja, fönstertvätt skulle verkligen behövas här också. Du är helt otrolig på att hitta fina loppisfynd! Hästhuvudet skulle jag behålla som det är, men som tur är smaken olika för alla!

alegni sa...

vilken massa härliga bilder du bjuder på igen. du har verkligen öga för det här med foto!
tänk att få ha den där godisskålen fylld med godis framför sig... himmelrike! en tid, men magknip efteråt ;)
ha en skön helg trots regnet som utlovats oss.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...