fredag 10 september 2010

Årets vill ha-pryl

Bild från tidning

Hej svejs på er! Igår damp nyaste numret av en finsk trädgårdstidning ned i postlådan. Där fanns en notis som fångade mitt allra största intresse. Månljuslampor som går att ha både ute och inne. Tänk, en hel trädgård full med lysande fullmånar i höstmörkret! Det vore nåt... kanske på terassen eller i kanten av en damm. Det finns både helt runda eller halvrundade lampor som säljs med 25 års bruksgaranti. Fullmåneeffekten skapas av att det inte finns någon synlig sockel. De fås i olika färger och flera olika storlekar. Firman som saluför dessa tyska lampor i vårt land finns i huvudstaden och det går också att hyra dem till olika evenemang såsom bröllop och partyn.

Det blir nog att nöja sig med tända ljus både ute och inne istället, tror jag. Och inte är det heller fy skam då mörkret lägger sig ute att se på en ljuslåga som fladdrar sakta ;O)

Ha en riktig mysig och fin helg!


9 kommentarer:

Huset vid ån sa...

Hej svejs!
Dom var fina o läckra, jag aldrig sett sådana tidigare.....Kul med lite nytt!

Hoppas att du får en Skööön helg!
Nu ska jag tända ljus o mysa framför tvn...
Kram T

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Åh så magiskt det ser ut. Vilket fint sken de ger. Det skulle se jättemysigt ut att ha i trädgården. Men ditt ljusträd (?) är väldigt fint det också!

Ha en skön helg!

Tack för berömmet om mina löv :)

Kram Sanna

Bittan sa...

Åhhhh va fina .Tack för tipset. Jag läser danska ,norska, engelska , amerikanska o givetvis svenska inrednings/ gardentidningar men att det fanns finska hade jag ingen aning om . Vi har massa belysningar i trädgården men dessa var nya .Vill ha !!!!
Ha en mysig helg.

Kram Bittan

C. Tvillingmamma sa...

Antar att dom är svindyra...men helt klart...VILL HA! :)

Rosor och Pioner sa...

Ja sådana skulle man ha ett helt fång av ute, ser väldigt mysigt ut.

Livet på Vestergård sa...

Roligt med något nytt. Bara de inte har samma effekt som fullmånen så man får ligga sömnlös om nätterna ;0)

Lyckoslanten sa...

Jaa, vill ha! Jag är litet mångalen ska du veta! ;o) Ha en skön helg! ♥

Käranån sa...

Hoppas du har blivit helt frisk från din förkylning! Dom lamporna skulle vara fina att ha runt vår damm...Ha en fortsatt skön helg!
P.S. Din hjärtekrans är så vacker!!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det skulle vara jättehäftigt med några såna i trädgården, och så fint för alla som går förbi och se när det lyser. Fast små lyktor i träden är också jättefint, dags och börja tända dom nu.
Ha en fin söndag
Varm kram
AnnaMaria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...