onsdag 23 mars 2011

Köksattiraljer


Tillbaka till verkligheten! Igår var jag riktigt flitig... plumsade runt i snö som nådde upp till knäna och tvättade fönstren på nedre våningen från utsidan... Skam den som ger sig ;O) Nu ser jag i varje fall ut och det känns så mycket fräschare!


Resten av dagen röjde jag både uppe och nere så jag var ordentligt slut i benen då kvällen kom emot. Det blev en tur via loppis och Kappahl, där jag sedan köpte två tunikor och ett jeanspar som belöning för dagens insats...


I lördags blev det en tur via butiken Quriosa, som numera har öppnat webbutik också! Klicka här så kommer du dit! Med hem följde den här trådkorgen för äggen, en gammaldags liten sax, en vit vacker dansk kökshandduk med virkad bred spets och ett par av fjolårets Jeanne dÁrc Living magasin, som slumpades bort för nästan halva priset.


Betongrosen har jag köpt här. Idag ska jag göra en bananoffeepaj för första gången. Den kondenserade mjölken kokade jag redan, så nu har jag fin, härlig kolasås. Ikväll firas födelsedagen min litet i förskott ;O)

Ha det bäst!

6 kommentarer:

Bittan sa...

Grattis lite i förskott :-)
Banantoffepajen gjorde jag förra veckan. Om det är den från halv8 hos mej? Den blev söt kan jag lova och man vill inte precis äta något på ett par timmar efter den haha.
ha en fin dag.
kram Bittan

Ann-Mari sa...

Fina bilder. Jag tycker om äggkorgarna, men har alltid trott att ägg måste stå upprätta, med smalare udden neråt, för att hålla...kanske det är gammalt skrock? ;-)
Grattis i förskott, och ha en fin dag :-)

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Så flitig du är! Klart du förtjänade ny outfit efter en sådan produktiv dag ;)

Söt trådkorg du köpt till äggen. Jag skulle vilja ha ett äggställ av vit porslin, men än har jag inte hittat någon i Sverige som säljer.

Så du fyller år snart (jag med) grattis i förskott! Banantoffépaj har jag bakat en gång men, den blev sååå söt, till och med ungarna fick "nog" den gången ;)

Nu ska jag kika in hos Quriosa. Ha en fin dag!

Kram Sanna

Så Vitt Jag Vet sa...

Hej! Ja nog är det trevligt att unna sej något nytt ! ar oxå varit inne på Kappahl och kom ut med några rockar...
Trådkorgen och rosen är charmiga !
Tänk vad du kan känna dej nöjd då fönstren är tvättade..
Ha det bra !
Kraam
Sanne

Livet på Vestergård sa...

Jag har sett på mina fönster länge redan, men det får nog gå ett tag ännu innan jag tvättar dem.
En sån äggkorg har jag också.
Grattis i förskott :)

Bea sa...

Oj, så duktig du varit som fixat fönstertvätten, det borde behövas hos mig också :)
Mmm...banantoffepaj låter väldigt sött och gott!
Grattis på din dag!
Kram /Bea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...