måndag 21 mars 2011

Vandring på isen


Hejsan! Gårdagens vackra väder bjöd på en trevlig vandring på isen i skärgården.


En lång rad med snöskotrar korsade vår väg... Snabbt och allt annat än bullerfritt for de fram i snön.Solen värmde... åh, så skönt! Frisk luft och svag vind... perfekt dag för uteliv!


Nästan som i öknen gassade solen med sina starka värmande strålar. Isen och snön kommer ändå att ligga kvar ett tag till.

Det blir nog fler turer på isen har jag på känn... Om bara vädret tillåter ;O) Ny vecka har redan gjort sitt intåg. Jag har ledigt hela veckan. Nu ska jag röja och städa och eventuellt baka litet...

Ha en fin dag!

8 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Härliga bilder! Det gäller verkligen att ta vara på de vackra dagarna när man kan njuta utomhus.
Ha en skön ledig vecka!

StrandviksVillan sa...

Visst var det en fantastiskt vacker dag igår! Vi var också ute på isen, ganska långt faktiskt. Hoppas även vi på fler turer ut.

Ha en riktigt skön ledig vecka!

Anonym sa...

Hej alla Gugisar! Vilka fina bilder - som alltid. Kvinnan bakom kameran är verkligt proffs! När ska du ge ut en fotohok?
Vi brukar också promenera på isen det vintrar det är möjligt. I år är isen 50-60 cm tjock. Det finns plogade banor till en del öar. Vi hade en dag planerat att promenera till ett hotell! "Utter Inn" (ett litet hotell, endast två bäddar ute i sjön)maken och ett 6-årigt barnbarn gav upp ganska snart, jag fortsatte med 8-årigt barnbarn men efter halva sträckan orkade inte de små benen längre (kanske inte mina heller). Det var inte plogat så vi plumsade i snön. Utelivet var skönt ändå med fika och allt!
Faster B

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja vackert hade ni det på isen ! Jag är alltid lika rädd då vi beger oss ut på isarna... Du skall ha en skön vecka !
Kraam
Sanne

Nette Cecilia sa...

Vackra bilder från isvidderna ,kramis Nette

Lyckoslanten sa...

Så fint på isen! Jag var ute länge och blev förskräckt när jag såg röda nunan på kvällen! ;o)
Så härligt det låter med en ledig vecka nu! Jag tror väl att du ska få mera sol! ♥

lyckobo sa...

Finfina bilder från er utedag! Vi njöt också av det vackra vädret ute på isen igår, tog en sväng till svärföräldrarnas villa också! Där var allt i sin ordning!
En skön ledig vecka till dig,passa på o njut också mellan varven!

Viola sa...

Vad roligt att du vill vara med i min utlottniong, lycka till, en vacker blogg du har, så fina bilder du bjuder på, hälsar gärna på igen, kram VIOLA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...