fredag 13 juli 2012

Blickfång från gård och mark

Hej på er alla! Har ni sett så fina klarröda liljor jag har i min trädgård? De är helt otroligt vackra just nu... köpte ett par små plantor från plantloppis för ett par år sedan och nu är de stora som buskar ;O)


Varje gång jag går förbi pionerna stannar jag och tittar och luktar på dem. Trädgårdens primadonnor! Sådana juveler kan man inte låta bli att njuta av!!

Ikväll blev det en ordentlig motionsrunda på träsket i jakt på skogens guld... vilken svettig runda med myggorna hack i häl! Bären var det glest om också till råga på allt.


Men en stund i skogen ger både själ och kropp behövlig kraft. Frisk, klar luft och omgivningen som är både rofylld och stilla. Kan knappast finnas bättre sätt att börja helgen på efter en stressig vecka!?

Ha en skön helg!

5 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Fantastisk trädgård du har!!
Om ändå min skulle bli i närheten nån gång... Men det måste få komma lite vartefter, man kan inte skynda på plantorna ;)

Trevlig helg!

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi!

Oj oj vad jag har mycket att läsa igen hos dig.. och det gör jag med största nöje! Det var nog de vackraste liljorna jag sett. Vilken färgklick!

Ni ser ut att ha en himla fin trädgård. Den lilla paviljongen med soffan är bara så söt! Vilket blickfång. Sedan tidigare har jag beundrat er fint lagda marksten och måste säga att ni har valt så snygga färger! Verkligen tjusigt ihop med ert hus.

Kram Sanna

Nette Cecilia sa...

Så vackra röda liljor ,jag hade mycket liljor ett tag ,men baggarna tog alla .Pioner är ju nog dom ståtligaste blommorna ,kram Nette

Kina sa...

Vilken otroligt vacker trädgård du ser ut att ha, liljorna så himla häftiga i färgen. Håller med dig om pionerna det är trädgårdens primadonnor :) Ha en fin söndag.

Kram Kina

Fröken Tindra sa...

Vilka härliga liljor! Förstår att du njuter av dem och de vackra pionerna.
En tur på myren låter äventyrligt. Några bär hittades väl och fick följa med hem hoppas jag?
Ha en fin dag!
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...