söndag 8 juli 2012

På sommaräventyr


Minst en gång varje sommar brukar vi bege oss till nöjesparken som ligger endast en timmes körning bort. Här och här finns tidigare besök samlade. Igår var det årets hetaste dag hittills och det blev kämpigt mellan karusellerna och bergochdalbanorna ;O) Väldigt mycket folk hade sökt sig dit också så köerna ringlade långa till de populäraste attraktionerna.Parken hade utökats med flera nya attraktioner bl a fritt fall på 75 meter.  Piratskeppet och flera karuseller för barn var nytt för i år. Dessutom hade det byggts en helt otrolig thairestaurang på megahöga pålar med en lika mäktig bro över vattendraget dit... Och som vanligt är allt förstklassigt från planering till genomförande!


Några i sällskapet tog mod till sig och åkte bergochdalbanan, som ser ut att vara gjord av stora tändstickor. Huja!


Till sist blev det en 5D-film för dottern och hennes kusin i anslutning till go-karthallen innan vi åkte hem. Idag har jag varit med tjejerna på stan och shoppat loss och det blev också några loppisbesök däremellan... Vi har konstigt nog klarat oss undan allt vad regn och åska heter idag. Men nu känns det som om det skulle komma oväder till natten så vi får väl se...?

Ha en fin kväll!

5 kommentarer:

Vform sa...

Åå, där är det så fint! Var dit förra sommaren och gör gärna ett nytt besök! Men då stod jag nog med båda fötterna på marken ;O)
Fin vecka till dig :O)

Livet på Vestergård sa...

Så fina foton från ert sommaräventyr. Nu är det några år sen jag senast var dit så kanske borde man göra ett nytt besök. Tyvärr har fart och höjdtjusningen avtagit med åren ;0)

Nette Cecilia sa...

så kul att fara på äventyr ,här kommer det vatten nu men det behövs ,åskan har hörts på långt håll ,kram nette

Kina sa...

Wow vilken fin nöjespark. Och vilken tur ni hade med vädret :) Här har det öst ner regn så mycket att det är översvämningar runt om i hela stan :( Hoppas ni klarar er undan det regnet.

Kram Kina

Sanna - My Blueberry House sa...

Härlig nöjespark! (eller ska jag kanske säga hisnande!) Minns dina tidigare inlägg om den. Häftiga attraktioner, några känner jag allt igen, som tex "tändsticks"-banan. Finns en liknande på Liseberg i Göteborg. Men där får du inte upp mig ;)

Kramis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...