fredag 27 juli 2012

Rosornas tid


För det första vill jag tacka för alla värmande ord och kramar jag har fått den gångna veckan! Ni är underbara! Att uppleva sorg och smärta kunde man gott och väl leva utan... Hur som helst går livet vidare och man får inse att världen snurrar med lite andra ögon och några erfarenheter rikare.

Kameran har också haft välbehövlig vila över en vecka. Igår kväll kliade det i mina fingrar och jag förevigade  honungsrosen (+många andra rosor) som har börjat blomma så fint mot trädstammen. Den har några år på nacken men pga två stränga vintrar tidigare har blomningen uteblivit. Jag tycker att det är lite kul att jag får njuta av de härligt, doftande blommorna eftersom försäljaren på plantskolan där jag köpte plantan, undrade om jag faktiskt skulle få den att överleva på våra breddgrader? Känns extra skönt att äntligen, äntligen har min semester börjat idag!!! Så nu får det bli SOMMAR på allvar, vetja ;O)

Kram och ta väl hand om er!

5 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Så härliga bilder på rosen ,tänk att du lyckats med den .Förstår att det är en tung tid för dig nu men gläd dig åt din semester .Det är ju sjusovardagen idag så det bådar gott för semestervädret,kramar Nette

Käranån sa...

Jag är ledsen för din skull att du har sorg, men på något sätt går livet och tiden vidare hur vi än gör. Njut av dina rosor och njut av din semester!
Kram Ann-Sofi

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Ja, livet utanför dörren går vidare fastän vi har sorg och saknad i våra hjärtan. Hoppas du kan njuta av din blomstrande trädgård och härliga start av semester ändå. En honungsros har jag också. Den har blommat med full kraft i två år nu. Doftar så härligt!

Stor kram och ha en fin helg!
Sanna

nattugglan sa...

Njut av din trädgård--o livet går ju vidare som sagt.. Va fin ros..o lite knasigt tycker jag om trädgårdsgubben sa så åt dej.. då kan man ju undra..varför säljer de sånt som de inte tror på själva..??Stor kram..o ta hand om dej.

Kina sa...

Vilka vackra bilder du bjuder på, sänder styrkekramar till dig...

Kram Kina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...