söndag 1 juli 2012

Kalas hela dagen lång


Idag har vi firat dotterns födelsedag med släkten. Till kalasbordet hade jag gjort både nyheter som gamla godingar...  Leilas goda rabarbercheesecake blev en given succe! Klicka på namnet så kommer du till receptet!


Något jag aldrig tidigare har gjort heller är cakepops... Litet knepigt att få dem och hållas på pinnen i sommarvärmen men efter en stund i kylskåpet lyckades även det ;O)Gårdagens utflykt med trädgårdsvännerna blev väldigt lyckad även om det kom en och annan regnskur. Jag får lov att återkomma i veckan och då visar jag bland annat foton från en av landets mest fotade trädgård i magasin och tidningar. En helt fantastisk trädgård!

Ha det bäst!

6 kommentarer:

Maria sa...

Så härligt och gott. Vi har också varit på kalas idag :)
Må väl från Maria

Nette Cecilia sa...

Såg att det var duk o blommor på bordet ute när vi for förbi mot kvällen ,underbart väder fick ni idag ,tur att ni inte hade regn hela tiden igår ,kram nette

Bea sa...

Här var det smakfullt och läckert på bordet!
Receptet måste definitivt prövas :)
Ha en fin vecka /Bea

Lyckoslanten sa...

De kalas där du är värdinna kan bara bli bra! ♥

Creative Momone sa...

Kul med kalas, det ska det bli här också om några dagar. rabarberkakan måste ju testas, den såg sååå god ut. ;) Cakepops hade vi faktiskt på vårt bröllop, dottern hade gjort dem och det blev stor succé.
Hoppas på fortsatt soliga dagar, Nanne

Liljas Corner sa...

Den utflykten skulle jag ha åkt på men var fast på annat håll. Äsch, då skulle vi ju ha träffats! Superhärliga bilder på löjtnantshjärtat. Jag köpte vita på en mässa i våras, men de visade sig vara helt vanliga röda.

Den där cheesecaken måste jag prova nån dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...