tisdag 11 september 2012

En handfull bär

Fortfarande finns det fina bär på buskarna. Krusbärsbusken är ännu minimal till omfånget  men vi har iaf kunnat smaka på bären i år. I helgen satte jag ut lite mat till fåglarna också, kanske någon hittar via matbordet på vägen söderut ;O) Krusbären var dock bara fotorekvisita i en rätt nyloppad skål i form av två händer och en fågel. Den får stå ute i trädgården som ett blickfång bland stenar och växter.
Favoritbären, de allra c-vitaminrikaste i vår trädgård, lyser grannt i buskarna så här års. Skörden är lite mindre än den var ifjol men så otroligt hälsosam inför vinterns förkylningsperioder!5 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Vackert foto på bären o buskar ,vid havet är dom gula bären mogna nu jag gick och åt när vi var och fotograferade senast .kram Nette

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi!

Wow vilka otroliga fynd och fina bilder jag gått miste om hos dig den senaste veckan. Life is busy, plus lite trubbel med Blogger dårå som fick mig att tappa lusten i ett par dar :) Annars är allting bra här. Hoppas du mår bättre idag när det är TISDAG! Aldrig kul att vakna på fel sida så att säga. Fniss.

Ringen fick mig att tappa hakan, så stor och jättefin! Dina bilder på rönnbären tyckte jag extra mycket om. Väcker höstkänsla i en. Likaså händerna du visar i detta inlägg tycker jag var jättefina.

Indiansommar blir det nog inte här i alla fall. Vi fick EN dag med 25 grader och sen var det back to normal igen, dvs regn och åter REGN... hör du min långa suck??

Ha det bra!

Kram Sanna

Lundagård sa...

Bären är minsann pärlor! Borde bara ta mig tid att plocka mera!

nattugglan sa...

oj så fina händer med fågel, passar bra i trädgården. Havtorn..är nog en c-bomb..min vännina har flere buskar o det va tjockt med bär på dem.

STENLYCKA sa...

Vilken vacker loppad skål!
Vad är det för bär som är så c-vitaminrika och gör sig så bra på bild?
Önskar dig allt gott!
Kram Raina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...