torsdag 13 september 2012

Naturskönt och färggrannt

Ikväll har jag varit till den lokala badstranden. Jag har egentligen inte så lång väg dit men det blir inte ofta som jag tar mig tid att besöka platsen. Huvudorsaken var att jag ville testa ett nytt polarisationsfilter till kameran. Ett sådant ger bilderna klarare och vackrare färger plus att himlen blir blåare med mindre blänk.


Jag blev rätt nöjd faktiskt. Färgerna är helt "naturella", jag har inte ändrat på färgnyanserna. Otroligt fin kväll var det också även om det blev lite kyligt om fingrarna när solen sökte sig bakom horisonten. Jag hade väntat mig att regnet skulle dyka upp på eftermiddagen men det uteblev, tack och lov. Jag har lovat mig själv att gå tidigt i säng ikväll... det har blivit alltför sena kvällar den här veckan! Så det betyder att jag kikar in till er först imorgon ;O)

Nattinatt!

7 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Jag tittade på dom underbara molnen ikväll men det blev inget ,Nu får jag ju se dina fina bilder av dom ,mycket vackert ,nette

Vform sa...

SÅÅÅÅ vackra naturbilder ...
vi får säkert njuta av fler från dig!
Go´natt!

Lycka är ~ Onnea on sa...

jättefina bilder du tagit igen!

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Du ska vara mycket nöjd! tycker jag. Verkligen jättefina foton och en fin kväll! Ha en skön fredag.

Kram Sanna

Livet på Vestergård sa...

Så fina foton! Det filtret får du verkligen vara nöjd med.
Ha en fin helg!
Kram Kicki

STENLYCKA sa...

Önskar dig en riktig go helg men bara solskendagar!
Kram Raina

lyckobo sa...

Ojojoj så ljuvliga bilder, du har då öga för det vackra runt omkring oss!!! Du borde trycka kort av dem med en liten dikt eller visdomsord på :)

Njut kvällen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...