onsdag 19 september 2012

Livat där ute

Just nu är det bloggtorka här inne... och hösten knallar på. Fattar liksom inte vart september heller tar vägen? I brist på annat får ni hålla tillgodo med lite fågelbilder knäppta genom köksfönstret. Busvis prasslar det runt i buskarna och växterna på gården och man tror nästan att det är någon grävling eller liknande på besök.. och så är det bara småfåglarna som har roligt medan de jagar insekter och kanske en och annan mask i växtligheten ;O) Och häromdagen hade vi första rejäla höststormen här. Jag fick lov att rädda bort flera blomkrukor från terrassen. Det knakade i varje träd på tomten... kusligt värre!
Jag har köpt en tvåkilos stor påse med tulpanlökar som ska grävas ned i rabatten. Plus en påse med krokusar och några mindre påsar med kirgislök. Blomprakten till våren tål att väntas på!

Kram på er!

4 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

du har samma fenomen som jag då fålar som har bråttom i alla buskar o träd .fina bilder på pippin .Idag fick vi över 500 klädplagg till affären så det värker i armarna av allt jobb ,kram Nette

STENLYCKA sa...

Åhh... så härliga bilder!
När jag läser om dina lökar som du skall sätt så måste jag köpa lite tulpanlökar och annat smågodis imorgon när jag skall till staden. Ljuvligt när de blommar fram till våren.
Ha en fin kväll!
Kram Raina

Lyckoslanten sa...

Vackra fågelbilder! Ja man kan bli aningen orolig när det är så livat i träden. Man vill ju ogärna få något av dem över huset.
Låter positivt med tulpanlökarna. ♥

lyckobo sa...

Så gulliga bilder av småfåglarna! Jo tack detsamma, svårt när bloggtorkan slår till, men brukar som tur vara ganska kortvarigt! Som du märkt så är ju min blogg också fylld av allt annat än inredning nuförtiden, annars hade jag nog fått lägga av för länge sedan! Du vet, tiden står still här på Lyckobo ;) Högst en kudde som byter plats då och då!
Ha en skön helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...