fredag 21 september 2012

Kan inte låta bli


Mina tankar går redan ofta till jul, den högtid som jag gillar allra mest!  Ännu är det en bra bit ifrån, men som tiden rusar fram så vips... är vi snart där ;O) Kom att tänka på att det är tre månader kvar och det är tre månader sedan vi firade midsommar. Känns ju som om det var för två veckor sedan!? Inte klokt, egentligen. Inte så konstigt att jag funderar på jul för igår damp en efterlängtad bok som jag köpte från Adlibris ned i postlådan. Jag hade beställt Belle Blanc ´Merry Christmas´som är gjord av två tyskor Mirjana Schnepf och Bianca Aurich. De har båda varsin underbar blogg, som du hittar här och här. Jag kan bara inte låta bli att sjunka in i deras vita, vackra värld titt som tätt och drömma mig bort bland alla fina bilder. Boken är precis så härlig som jag föreställde mig den. Den innehåller allt från recept, mönster och klisterark med vackra rödvita tags att sätta på kakburkar till jul och framförallt de härligaste inredningsbilder man kan tänka sig. Jag har också deras första bok, Belle Blanc  ´Aus Liebe zu Weiß´, som du kan läsa om här, i gott förvar i bokhyllan.


Medan mina juldrömmerier fortsätter här i min lugna vrå ska ni ha en trevlig och skön helg!

6 kommentarer:

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Åh vilken mysig bok det verkar vara. Jul-känslor är nåt jag får också vid den här tiden och jag bläddrar gärna i mina juliga magasin och böcker. Tänkte investera i en ny bok snart men det är svårt att välja för det finns ju så många fina :)

Ha en skön helg!
Kram Sanna

Nette Cecilia sa...

såg något om den boken på en annan blogg ,men man kan ju inte köpa alla böcker mina hyllor känns överfulla nu ,kram Nette

Lycka är ~ Onnea on sa...

aningen julkänsla här också. satte upp några ljusslingor, men tycker de bra kan vara höstmysslingor, inte juliga alls;)
tack för boktipset.verkar vara en bok jag gillar.

Bea sa...

Hej!
Precis som du fick jag en liten vink om hur snart det är advent och i samband med lite ommöblering hos mig "landade" en julbok i min hand som nu ligger på sängbordet :)
Önskar dig mycket nöje av boken och en trevlig helg/bea

Livet på Vestergård sa...

Det var ett bra boktips! Jag tycker också om julen , men vill inte börja tänka på den riktigt ännu :)
Ha en fin helg! Kram Kicki

Lyckoslanten sa...

Tack för tipset även om jag inte alls orkar tänka på julen ännu! Låter som en bra bok det där. Vackert med äpplen! Jag köpte faktiskt trädgårdsäpplen i går eftersom vi inte har egna.
Ha en skön helg! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...