torsdag 6 december 2012

I slott och koja


... firas idag självständighetsdagen för 95:te gången! Ljusen och brasan är tända och balen på slottet tittas från tv:n. Alla vackra kreationer som sveper förbi rutan... Ah, siden som prasslar och tunga smycken som klingar... däremellan skymtar en och annan bekant också ;O)Jag har varit på jobb idag men de flesta är lediga en dag som denna. Men imorgon är det fredag, och det är också något att fira, eller hur?4 kommentarer:

Sanna - My Blueberry House sa...

Ååh, vad vore en bal på slottet?? Alldeles uuunderbaart! ;) Fin lucka ni har på kakelugnen, undra om det går att byta till en sån på vår..

Kramis

Nette Cecilia sa...

Har nog tittat på alla klänningar en och annan skulle nog behöva lite hjälp men det har nog blivit bättre på dom senare åren ,Har varit på kvinnornas julmässa idag ,många bekanta ansikten där ,,trevlig fortsättning på kvällen ,Nette

STENLYCKA sa...

Önskar dig en fin andra advent!
Stor varm kram till dig goa Gugi från Raina

nattugglan sa...

ja jisses för denna bal.. kollade lite med ett öga o det andra så stickade jag med.. haha.. klänningarna va helt ok.på vissa..o mindre lyckade på andra..men nått som jag fastnade för va musiken..det hördes att det va lite yngre i den generationen som hade bestämt...fin kakelugnsluckor..ha de bra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...