lördag 15 december 2012

Julklappsjakt

Julklappsbestyren har jag under god kontroll... De två sista klapparna  har jag handlat idag, men ännu behöver några dekoreras och slås in i papper. Dagen tillbringades till största delen på stan, köerna till betjäningsdiskarna och kassorna var långa, så mycket tid gick till spillo där. Tacka vet jag att handla på nätet! Väl hemma klickade jag hem den sista från cybervärlden ;O)
Sitter och tittar på "Så mycket bättre" på tv... mmm... trevligt program och superfina låtar... kanske borde jag ta och skriva till tomten om jag kunde få skivan till jul?

4 kommentarer:

Anonym sa...

ja julshopping kan nog vara helstressande! Vill dela med mej av en njutningsfull jul shopping upplevelse; åkte igår till Kristinestad på julklapps jakt! Inga bekymmer med att parkera...inga köer....ingen stress..och där finns nog det mesta. mysiga små butiker hantverk och det lilla varuhuset. Urmysigt! Nästa år blir det att ta en hotellnatt och riktigt kunna ta del av lugnet där!

Nette Cecilia sa...

Håller med om att program serien är det bästa som gått på tv ,med både skratt och gråt ,det brukar sägas att så ska ett bra teaterstycke vara så det stämmer väl med tv också ha en fin söndag ,Nette

Unknown sa...


http://vindsromantik.blogspot.se/

Fina underbara foton presenterar du som vanligt, du är duktig på att fota.
Vad bra den var "Så ska det låta" den här omgången, alla var såå bra...

Vist hinner du göra ljusen, glömde skriva att man måste ha bakplåtspapper över bilden... men läs en gång till på min sida...

Önskar dej en fin 3;e advent
Kram Maggan

Cornelia sa...

Vilken vacker julkalender du gör! Bilderna och layouten är superfin. För att inte tala om de vackra paketen...

Önskar dig och de dina en Riktigt God Jul och ett Lyckosamt Nytt År!

Kram, Nicole

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...