tisdag 22 april 2014

Min påsk


Hejhej... hur gick det med påskfirandet? Här var det relativt lugna tag... njöt av lediga dagar, god mat och mys. Dottern hade åkt med en kompis till södra delen av landet så hon var borta i flera dagar. 


Lite pyssel blev det tid för också... limmade pärlhönsfjädrar på urblåsta ägg.   På lördagen var påskhäxorna i farten hela långa dagen... 


Vi besökte min mamma på söndagen och hennes häxa hängde i lampan där den brukar!


I år blev det inga ägg för mig... jag tål inte ägg enligt ett test som jag har varit på.  


De relativt nya servettringarna i tenn som jag köpte från loppis tidigare i vår fick pryda påskdukningen. Kaffeservisen i gult och guld gillar jag att använda i påsktider. Påskgult var det... här med de mer eller mindre traditionella narcisserna i kruka. Jag tog in en kvast med ris från spireabusken. Mössöron har den redan... våren är långt på gång. Igår hade vi en helt otroligt varm och fin dag. Då var jag mestadels ute och röjde bland rabatterna. Gräsmattan är räfsad och tycks växa så den knakar. Vi får nog klippa den till valborg som det nu ser ut... ;O)

Kraaam!

4 kommentarer:

alegni sa...

Finfina bilder från ert påskfirande. Extra mycket gillade jag påskvovven och de tjusiga fjäderförsedda äggen. Här var det förkylt i påskhelgen, men det hindrade inte framfarten nämnvärt. ;)

Livet på Vestergård sa...

Du har haft en fin påsk ser jag. Nu är det verkligen sköna tider ute och allt knoppas för fullt.

Gröna Anemone sa...

Så härligt inlägg och ooo så fina påskägg!
Ha fina solskensdagar!

nattugglan sa...

Så fina påskägg.Påskclownen va ju häftig.Kaffekopparna va för tjusiga, ser ryska ut.Jag gillar ryskt porslin!Servettringarna va också så fina! Ha det bra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...