onsdag 30 april 2014

Valborgsmys


Mitt nymålade köksbord är klart och invigt med mjöd och nygräddade munkar... Stolarna hann jag inte ännu med att måla så de blir nästa på tur. Mjöden som görs på farinsocker, russin och citron är förstås ett måste till första maj! 


Härligt med fyra lediga dagar på raken! Vädret är som det brukar vara den här tiden, lite kyligt och ostadigt. Någon sade sig värma glögg till kvällen och det är väl inte helt fel heller?

Trevlig valborg och Glad första maj!

2 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Så mysigt du gjort det ,det där med mjöd gillar att drick men att göra det är inte min starka sida.Det ser kallt ut ute fast solen skiner men 3 grader och nordan brukar inta gå ihop.I mitt jobb är det bara en extra ledig dag ,det är bara att bita ihop .Trevlig fortsättning på helgen .Nette

nattugglan sa...

Glad första maj till dej också! Jag bakade munkar igår..liksom hör till, samma sak med mjöd, det är så läskande.Gubben sa att det är synd då man bara får det på 1 maj,, han skulle kunna dricka det hela tiden.och visst varför man inte gör det annat än till 1 maj vet jag inte.Du hade så fina glas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...