söndag 20 mars 2011

Lampett a la loppis


Titta vad jag har fyndat på loppis för en vecka sedan! En härlig spegelljuslampett i gjutjärn. Den är ganska tung så den måste spikas fast ordentligt i väggen ;O)


Den mörkbruna färgen passar fint mot en ljus vägg. De röda sidenbanden funderar jag på att byta ut till vita? Kanske lite för julig stämning med de röda banden eller vad tycker ni?


Nu väntar en skön promenad på isen efter dagens lunch. Vädret är minst sagt kanon så det bär av ut i solskenet och njuta!

Ha en fin och skön söndag alla som tittar förbi!

6 kommentarer:

Bittan sa...

Va läcker !!!!! Banden ser rosa ut på bilden så
inte känns de juliga men den blir nog fin även med vita band. Kör varannan vecka :-)
Det där med att jag hinner ...... egentligen är jag superlat och fuskar så mycket det går :-)Men numera prioriterar jag bara roliga saker ...delegerar ,tvingar med nån annan eller blundar för tråkiga saker. De kan man alltid göra i ett annat liv .Dessutom har jag ibland svårt att sova på nätterna och då kan man passa på att göra tråkiga saker som bokföring, nä nu ljög jag , gillar ju bokföring egentligen också hihi. har alltid varit "i farten ",kollar sällan på tv och måste alltid göra 2 saker samtidigt så det är väl det som är förklaringen. Att det inte alltid blir så bra är väl en annan sak :-)
Ha en härlig dag på isen. Här skiner solen med så jag ska oxå ta mig ut tänkte jag.

Kram Bittan

Annelis hantverk sa...

Vilken underbar lampett och de rosa banden gillar jag mot det mörka!
Njut av dagens solsken!

Louise sa...

Flera loppisfynd!!! ;) FIN!!

Liljas Corner sa...

Både söt och ruff! Kanske det skulle vara fräscht med ljusa band till våren?
Härligt väder ha vi verkligen haft idag! Kanske snömassorna smälter bort i år också :)

alegni sa...

jag vet inte hur du gör när du fyndar på loppis. nu har jag försökt med vår lokala ett antal gånger, men inte en endaste en pryl har jag hittat där...
det var verkligen fint väder i dag, åtmintone när man betraktade det inifrån huset ;)
kram

Änglarum sa...

Hej vännen! villken fin lampett, du får byta banden efter dagsformen :) jag tycker det var fin färg.Önskar dig en go fortsättning på kvällen! kramiz Jessica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...