onsdag 25 maj 2011

Friska vindar

Gokväll i stugorna! Jag är nyss hemkommen från en vårkonsert på skolan. Dotterns klass framförde rocklåtar för föräldrar och syskon. Det är alltid så trevlig underhållning att lyssna till ;O)

Här har det stormat ordentligt sedan i söndags och bildbeviset ser ni här!  Havet gungade betydligt mera än normalt och då är det dessutom inomskärs. Egentligen är det ganska sällan man ser havet så här grumligt och vågigt förutom när höststormarna drar förbi...

Fåglarna hade stora problem att hållas i luften. Vindarna gjorde navigeringen svår.


Den friska vinden piskade i ansiktet och det var inte alls lätt att vara på promenad längs stranden.

Nu vore det väl ändå dags för milda vindar och varmare väderlek? Hoppas att ni får en skön och fin kväll!

6 kommentarer:

Bittan sa...

Fina foton som vanligt. Håller med om vädret, här är det likadant, ena stunden skiner solen andra spöregnar det ,kallt och blåsigt.Nu vill vi ha tillbaka sommarvädret för vi har grillfest på fredag !

Önskar dig ha en fin kväll ändå:-)
Kram Bittan

Lyckoslanten sa...

Så vackert du får stormigt vatten att se ut med din kamera! Jag hinner inte se så noga på väderutsikterna, men höstväder vill man ju inte ha.
Ska gå en ordentlig runda här hos dig nu! ♥

Nette Cecilia sa...

Hela havet stormar hos dig med ,fina bilder,Nette

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Ja herre jösses vad det stormar! Allt flyger omkring och jag blir snart tokig ;) Hoppas verkligen det lugnar sig till helgen! Men oavsett väder och vind så tar du väldigt fina foton!!

Nu avlöser utflykter och evenemang varandra. I skolan har det varit kulturfestival idag och imorgon kväll kör vi en minigolfrunda med dotterns klass. Korsar fingrarna för uppehåll :)

Ha en skön kväll!
Kram Sanna

Livet på Vestergård sa...

Det blåser mest varenda dag nu tycker jag. Fina foton av det upprörda havet!

Anonym sa...

Underbara bilder du fångat av vågorna på ett stormigt hav! Skönt att man inte var ute i nån båt för då hade det gungat ordentligt.
Ha en fin dag!
http://ateljeanelia.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...