fredag 27 maj 2011

Min hembygd


Halloj! Här hos mig har det vräkt ned regn ikväll och det har visst lovats regn hela helgen! Mina uteprojekt får glatt vänta ser det ut som... Jag håller på med ett större målningsprojekt utomhus men det har antingen stormat eller regnat så det hela har gått i dvala på oviss tid ;O) Om och när det blir färdigt kommer ni att få se resultatet... det lovar jag.


Istället får ni hålla till godo med mera naturbilder av min hembygd. Alla bilder är tagna genom bilfönstret i hög hastighet medan vi körde runt bygden  förra helgen.


Som alltid har bönderna fullt upp med jordbruket den här tiden på året. Ett riktigt typiskt landskap på dessa breddgrader är att det är plattare än platt. Inga Toscanska böljande slätter här inte...


Jag har redan hunnit slumra bort i soffan... regnplasket utanför fönstret var rena rama sömnmedicinen. Min man är ute med sina jobbarkompisar på fest och jag och dottern har varit på ett alldeles eget med pizzabuffet på stan. Felet var bara att vi blev övermätta och heldåsiga efteråt... ;O)

Ha nu en riktigt skön helg!

7 kommentarer:

Annelis hantverk sa...

Jo visst är det rena rama plattlandet vi bor på, men otroligt vackert på dina bilder!
Ha en fin helg!

Livet på Vestergård sa...

Här är en till som tillbringat mer tid än vanligt i soffan i kväll. Efter några hektiska dagar är det skönt att få varva ner. Regnet gör ju att man är befriad från utearbetet :)

Anonym sa...

Fina bilder från bilfönstret!
Trist med regn och blåst. Vi har haft samma här i veckan. Idag har det regnat från och till, men solen har tittat fram emellanåt.

Ha en fin helg!
Kram Helena/Ord & Känsla

nattugglan sa...

javisst bor vi på "plattlandet",inga höga ber odalar här inte,,därför tycker jag det e så fint då vi besöker dottern vid höga kusten..ojoj..men jag tycker även vårt landskap har sin charm..Ha en fin helg..här har det oxå regnat...

Lyckoslanten sa...

Så uppmuntrande att läsa att man inte är den enda som slumrade till i går kväll. Det var tydligen behövligt att fylla på sömnkontot. Fina bilder!
Ha det så skönt i helgen! ♥

En vacker vardag sa...

Vilsamma bilder för ögat! Efter några månader utomlands började jag längta efter den österbottniska öppenheten i landskapen. Så skönheten sitter nog i betraktarens öga :-)

Ha en skön lördagskväll! Kram

StrandviksVillan sa...

Här dåsas det också idag... pga det megatrista vädret! Träden står mer vågrätt än lodrätt idag!

Finns det nåt härligare än när det börjar komma fram grönt på åkrarna?

Ha en skön inne-söndag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...