lördag 28 maj 2011

Lite nytt i vardagsrummet


Hej svejs! En lördag går alltför fort och sist och slutligen hinner man inte så mycket. Men in till stan var jag och köpte lite blommor till balkonglådorna.


Det blev hängpelargoner... en modell som jag tidigare inte har sett. Bladen såg nästan ut som murgröna och de var svagt gråsilveraktiga med skira rosa blommor.Ett av mina nyaste loppisfynd är ställningen för ett ljus eller blomma eller varför inte en godisskål? Den blir användbar till mycket... både ute på terrassen eller inomhus. Endast 4 euro kostade den, rena vrakpriset.


Ett schackspel är inte heller fy skam att fynda tyckte jag när jag hittade ett.  Alltid kan man fördriva tiden med ett game då det regnar eller är för kallt att vara ute någon kväll.Pläden i stolen är också inhandlad på loppis. Den har en helt underbar beige färg och är virkad i mjukt, fint garn med virkade rosor på. Det blev några andra inköp också som jag tar och visar nästa gång ;O) Ha det bra tills dess!

7 kommentarer:

Anonym sa...

så fina saker du fyndat IGEN! jag kan inte tro att du lyckas pricka in dina loppisbesök innan nån annan hinner fara iväg med dessa skatter. du är verkligen en mästare!
trevlig lördagskväll, kram
ingela

Anonym sa...

I den fåtöljen kunde man gärna sjunka ner en stund. Jag tycker om hängpelargoner, som mina föräldrar nästan alltid har i sina blomlådor. Den sorten du har har jag inte sett förr.
Vackert med schackspel! Jag har aldrig lärt mig spela, men man kan ju bara se på också ;)

/Nina

lyckobo sa...

Jösses, borde få hänga med dig på en loppisrunda nångång, vilka kap! ALLT är fint, schackspelet en fin detalj, och pläden hur fin somhelst!
Vira in dig i pläden och njut helgen!

Lyckoslanten sa...

Ja kära nån vilken fin hängpelargon och så väl den passar i den ställningen. Precis som gjort för den platsen också! Hur många kapitel har du skrivit på din bok "Konsten att fynda vackert på loppis"? ;o)
Ha en skön dag! ♥

Nette Cecilia sa...

Loppisdrottningen eller vad ska vi kalla dig ,så mycket vackert ,kramis Nette

Unknown sa...

verkligen charmig den där hängpelargonen!
ha en bra början på veckan
susanne

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Oj så fint! Kvalitétsloppisfyndat igen! Jag säger då det... än en gång ligger hakan på golvet ;) Snart får du visa bildbevis från loppisen så vi vet att den existerar hihi!

Fina bilder från din hembygd i förra inlägget. Jag bor på östgötaslätten med böljande sädesfält och just nu är det gula rapsfält så långt ögat når. Väldigt vackert. Tänkte se om jag kunde få till en bild snart.

Ha en fin måndag!
Kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...