torsdag 15 september 2011

En höstlig färg


Regnskurarna har avlöst varandra i ett hela denna vecka... Orkanvindarna vek däremot av till ett helt annat håll som tur var... Till helgen får sol och värme återkomma enligt mina önskemål! 


Jag planterade i sommar två vildvinsplantor i lådorna vid sidan om trädgårdssoffan. Färgen är intensivt röd och lysande. Vildvin sägs ju växa med fart men jag tycker nog allt att det tar väldigt god tid på sig! Bums skulle jag vilja ha soffan intäckt med långa rankor av färgglada blad ;O)Målningen av häbret har avstannat i och med regnet som duggar tätt här. Nu är det till hälften målat! Väggarna målas i äkta falurött... Taket är helt klart, sedan återstår att lägga in golv och snickra ihop dörr och lucka av bräder, som målas i en annan färg.

Det kan hända att jag inte hinner titta in till er på ett tag! Sköna höstdagar önskar jag i alla fall till er!

8 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Ditt vildvin kommer nog att ta sig hastigt när det aklimatiserat sig hos dig som dom flesta växter får dom ju en chock av att vara i en ny miljö du ska se att nästa sommar blir det andra bullar av .Häbret ser ju jättefint ut framifrån det syns ju bara sidan från vägen (som den skulle vara sämre)kramis Nette

Så Vitt Jag Vet sa...

Det var en söt boda... Din schablon är på väg !
Kraam
Sanne

Livet på Vestergård sa...

Jag kan inte säga att mitt vildvin vuxit mycket heller, men vi får hoppas på bättre växtfart nästa sommar ! Den vackra färgen gillar jag verkligen på dem.
Ni får ett fint härbre där i trädgården.

lyckobo sa...

Vildvinet blir så fint där när det bestämmer sig att växa lite till! Oj va stugan blir fin, undrar vilken färg den får på dörren...:)
Ha det bra vad du än skall syssla med!

p.s månbilderna var härliga!

Lyckoslanten sa...

Så fint det kommer att bli med vildvinet! Det är ju stort det där härbret. Undrar vad ni ska ha där? Fint är det! Du ska ha det så bra! ♥

alegni sa...

fint, fint på gården hos er! en sådan där soffa hade jag också velat köpa i somras, men maken tyckte det räckte med spektakel på vår gård för i år ;)
skön helg! kram

Nilla Q sa...

Hoppas det fina vädret återvänt, här har vi en underbar höstdag!

Kram Pernilla

Nicole sa...

Vilken härlig soffa!
Ja vi har också planterat vildvin runt den lilla paviljongen som vi byggt på gården, men det är ganska ynkligt med tillväxten. Nästa år då plantorna rotat sig ordentligt tar de nog bättre fart. Vackra höstfärger är det på dem i alla fall.

Kram, Nicole

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...