torsdag 1 september 2011

Välkommen höst!


Helt ofattbart att vi går över till höstmånaderna nu! Så fort sommaren gick... Och vilken sommar sedan! Massor med värme och soliga dagar ;O)  Dagarna lär fortsätta med ny värmebölja nästa vecka... absolut inte mig emot!


Soligt värre är det på en del fält här omkring också. Gult är en färg som jag inte är särskilt förtjust i men t o m jag kan tycka att ett helt hav med små solar är charmigt och uppiggande vackert!
Att vi ändå går mot höst börjar märkas på både träd och mark. Löven får sin allt mer gulbruna färg.De varma bruna och rödorange tonerna är som vackrast på hösten innan allt blir mörkt och svart för att slutligen bäddas in i sitt vita täcke... Visst är det en gåva att ha fyra helt otroliga årstider att glädjas åt?


Veckoslutet närmar sig åter och veckans bästa dag är snart här!

Tjingeling!

9 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Så fina bilder du fick av solrosorna ,jag vet ju var dom är för jag tittade på dom senaste söndag kväll när vi for förbi o tänkte att dom där skulle jag vilja fota ,kramis Nette

Louise sa...

Härligt soliga bilder! Gillar solrosor. ser fram emot helg och värmebölja... kram

Unknown sa...

Jag har heller aldrig gillat gult. Men jag har ändrat mig. Jag är störtkär i allt vad solrosor heter och har redan inhandlat frön som jag ska sätta nästa år.
Hälsningar från Carina

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Vilka fina bilder i dina senaste inlägg! Magisk kväll, kräftkalas och nu detta gula inslag! Jag bara njuter! Gula fält så underbart. Jag gillar gult men har inte så mycket gult hemma. Visst är det skönt att vi har våra årstider. Alla är fina på sitt sätt men hösten gillar jag nog mest, i all sin färgprakt.

Hos mig är det glest mellan inläggen. Jag hinner helt enkelt inte. Dessutom har jag fått förbenat ont i axlarna som tar slut på energin.

Önskar dig en fin fredag och trevlig helg!

Hoppas vi får njuta lite till av de sköna solstrålarna.

Kram Sanna

Livet på Vestergård sa...

Så vackert med ett hav av solar! Jag har lyxen att få ha ett sånt utanför fönstren på jobbet :)

Lyckoslanten sa...

Jag fotograferade eleverna framför solrosfälten i går, glada leenden men sådant skimmer fick jag nog inte med på bilderna. Vackert! ♥

Unknown sa...

solrosfält är så höst, men ack så vackert!!!
hösten är nånting av det vackraste som finns!

susanne

alegni sa...

magiskt hos dig, som vanligt!
jag skulle själv kunna tänka mig att bo någonstans där årstidsvariationerna inte var så tydliga. åtminstone skulle jag vilja slippa den ett halvt år långa vintern...
trevlig helg!
kram

Snäckskalsdalen. sa...

Och här hamnade jag, tack och lov, för vilken fin blogg du har! Jag kommer tillbaka! Och vilka bilder så vackra!
Agneta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...