måndag 29 augusti 2011

Kräftkalas


...hör augustimånad till... I lördags var det dags för vår kräftskiva och inte hade vi kunnat önska oss bättre väder ;O) Helt otroligt varmt och vindstilla så det var bara att duka fram på terrassen och tända ljusen! Och de blev många!


Ett glas rött till... Glasen och ljuslyktorna harmonierade ihop med de röda kräftorna...Lite röda rönnbär som bordsdekoration och blommorna på bordet bestod av hösthortensia och rönnbärsklasar.


Mums, vad läckert!


Dagen till ära fyndade jag en stor mässingslampa på loppis för fem euro ;O) Den fick agera ljuslykta på bordsänden under kvällen. När det gäller den kommer den att genomgå en förvandling ska ni få se... med lite sprayfärg och på rätt plats kommer den att bli riktigt tjusig!
Det känns så skönt att måndagen är avklarad så här långt... Snart räknar vi augustis sista timmar och hösten är här!

Må så gott!

9 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Du o jag tycks göra inlägg på samma gång många gånger(fniss).SSSSSåååååååååååå härliga bilder du har idag riktiga värstingbilder ,lyktan blir säkert jättefin med vit spray färg ,kramis Nette

Vform sa...

Åå, så fin ljuslampa du har fyndat!
Och bilderna från kräftskivan är fantastiska ...
En skön fortsättning på sistaaugustidagarna till dig!

STENLYCKA sa...

Dina bilder och ditt hem är alltid lika betagande och det är alltid lika roligt att besöka dig.
Kram Raina

lyckobo sa...

Åh så mysigt och vackert du har dukat, och vädret var ju perfekt den kvällen! ..och ditt nya fynd är,ja, helt otroligt fint! Kan inte förstå hur du kommer över sådana skatter för en struntsumma!!! Den är ju lite orientalisk, blir den kanske silverfärgad? Det blir spännande att se, för du visar väl oss?

Ha det bra!

Lyckoslanten sa...

Det var ett riktigt vackert kräftkalas!
Se där har du gjort ett otroligt fynd igen. Försöker gissa vilken färg på sprayfärgen det blir. Kommer hur som helst att bli ett strålande resultat! ♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jösses tjejen vilka vcakra foton du har i förra inlägget, så fint ni firade av sommaren. Och lika vackra bilder idag, du är en otroligt bra fotograf. Åh så fina glas och ljuslyktor, vilket mysigt kräftkalas.
Kramar
AnnaMaria

Ord & Känsla sa...

Otrooliga bilder i förra inlägget och det ser inte illa ut från kräftkalaset heller!
Jag skulle inte måla/spraya om mässingslampan. Den är ju så underbar som den är!

Ja, snart är det höst men jag vill inte att det ska vara slut på sommaren. I helgen var det så skönt och vi kunde sitta ute länge i uterummet utan att frysa. Äntligen är vi klara, love it!!

Kram Helena

alegni sa...

vilket kalas, alltså! vi firade också med kräftor, kantarell- och västerbottenpaj, och vilken otrolig kväll det var!
jag tycker lyktan är fin som den är! jag förstår fortfarande inte hur du ständigt lyckas hitta dessa pärlor!
kram

Käranån sa...

Vilka fina bilder du visar från er kräftskiva. Ljuslyktan är helt fantastisk!!
Vi hade oxå kräftskiva på lördag, hör till traditionen just på Villa-avslutning för oss. Vilket väder det var, helt otroligt, kav lugnt på sjön, det hör till ovanligheterna vid vår villa...
Ha en fortsatt bra vecka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...