söndag 28 augusti 2011

En magisk kvällVilken fantastisk helg det blev! Vädret var alldeles toppen igår kväll när veneziaden firades längs med österbottniska kusten. Aldrig att jag kommer ihåg något liknande tidigare! Jag dukade middagen på terrassen och efter att magarna var proppmätta for vi i skymningen till skärgården för att kolla in eldar och fyrverkerier...Havet var alldeles lugnt och magiskt vackert denna afton. Röken från fyrverkerierna lade sig ovanpå vattenytan.Den som ändå hade kunnat paddla iväg sakta längs med strandkanten en sån här kväll och bara njuta av alla fina facklor och brasor som hade tänts på vid vattenlinjen...Mörkret lade sig fort. Till sist hamnade vi på en bro, där vi stod lääänge i becksvart mörker och bara njöt av skådespelet framför oss. Den ljummet vackra kvällsnatten omslöt oss i sin famn medan fyrverkerierna small på himlen framför. Ett ögonblick att minnas!Ta väl hand om er och ha en fin kommande vecka!
 KRAM

9 kommentarer:

En vacker vardag sa...

Ja visst var det en vacker kväll! Otroligt fina bilder du bjuder på :) Jag har en utlottning i bloggen ifall du vill kika in.

Ha en skön kväll!

Millas hem sa...

Härliga bilder här! Magiska!

Kram Camilla

Livet på Vestergård sa...

Instämmer, det var en magisk kväll!

Åsa sa...

Så vackra bilder, ser magiskt ut.

Kram Åsa

Nette Cecilia sa...

Nog blev det en magisk kväll ,tänk att just vi fick uppleva den ,min pappa som nu är snart 80 år så minns inte någon villa avslutning som den vi fick nu.Jättefina bilder du tagit ,kramis Nette

lyckobo sa...

Ljuvliga stämningsfulla bilder, och visst hade vi ett otroligt väder för att vara villaavslutning!!!
Brukar vara sannolikare att bära yllevantar och sockor just denna kväll :)
Ha en bra ny vecka du med!

Lyckoslanten sa...

Jag tror att vi alla som upplevde detta tyckte det var magiskt, nästan overkligt. Vi har något år paddlat längs stränderna för att se det vackra från en annat perspektiv, men man vet ju aldrig om något eldfängt hamnar i peruken!
Ha det gott! ♥

Så Vitt Jag Vet sa...

Underbara foton ! Ser nästan trollskt ut !
Kraam
Sanne

Annelis hantverk sa...

Ljuvliga foton! Ja visst var det en magisk afton med denna underbara högsommarvärme!
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...