torsdag 18 augusti 2011

Fynddags?


Dags för stor skrot- och loppmarknad på Juthbacka imorgon kväll! Jag åker iväg tillsammans med min svärmor direkt efter jobbet om vädret håller i sig ;O) Denna gigantiska loppis är ett rent folknöje. En del bekanta brukar man träffa bland fyndborden fram mot småtimmarna!!På mitt skrivbord har en nymålad pjäs tagit plats... Den är gjord av brons och var rätt shabbig innan jag spraymålade den. Jag har köpt den på loppis i sommar och bläckhornet var kvar och alldeles helt, vilket de sällan är. Kalligrafipennan gjord av en stor röd fjäder är fyndad på loppis den med ;O)


Återstår att se om det blir några fynd imorgon? Jag skulle inte ha något emot några "förvandlingsobjekt" att pyssla med då höstens mörka kvällar kommer i antågande ;O) Det är så kul att upptäcka charmen och återställa ett gammalt föremål till ny användning!

Sköt om er!

Gugi

5 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Igen fin loppisfynd hos dig ,tyvärr blir det inget juthbacka för mig den här gången ,det är ju andjaktspremiär hos oss,men som tröst har jag ett paket från skogslyckan på gång ,kramis .Nette

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Ja definitivt! Ingen tvekan om att du hittar objekt att förvandla på Juthbackas marknad. Som för övrigt jag bara helt apropå och något avundsjukt utbrister i ett långt - Ååååååh!!! ;)

Tänk vad sprayfärg är bra att ha till hands eller hur? Din bronspjäs blev som ny. Jättevacker.

Ha en fin fredag!
Kram Sanna

Lyckoslanten sa...

Det blir trevligt att se vad du hittar för fynd där! Jag fick veta att jag också ska dit, så knyck i mig om du råkar se mig där på kvällskröken!
Pjäsen med bläckhornet kan inte ha varit någon ungdom, men nu har du gjort den som ny!
Lycka till med fynden! ♥

Ann-Mari sa...

Lycka till med fyndandet! Vi skall också dit, men med motorpeede, så några stora inköp blir det inte :-)

lyckobo sa...

Ett så fint fynd! Igen! Om jag ändå fick gå med dig där ock fynda, du ser ju saker&ting med helt andra ögon, där var jag ser skräp,så ser du en möjlighet!

Ha en fin fyndarkväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...