lördag 27 augusti 2011

Färgsprakande kväll


Godmorgon på er! Helgen står för dörren och det är dags att njuta av ett par lediga dagar ;O)  Så här på sensommaren kommer mina favoritinsekter fladdrande med vinden. 


Fina namn har de också; amiralen, påfågelsöga och nässelfjäril. Inte helt lätta att fånga dessa bedårande färgpaletter på bild heller!Solen lyser ännu med sin frånvaro. Idag har det lovats en vacker, fin dag med en temperatur runt 25 ;O) Väldigt passande för i våra trakter firas ikväll villaavslutningen som den kallas... Sommarstugesäsongen är över och hösten närmar sig. Det firas med facklor, raketer och eldar längs med kustremsan! Vackert och färgsprakande i sensommarmörkret. Jag har laddat upp med massor av fina kräftor så det blir kräftskiva hemma hos oss...
Ha en toppenhelg!


Gugi2 kommentarer:

Sanna - My Blueberry House sa...

Godmorgon Gugi,

Fantastiskt vackra bilder! Och vilka fina fynd du gjorde på Juthbacka! Du hittar nog målningsprojektet någon annanstans ska du se. På tal om körsbär, så verkar vi och alla andra runtom ha fått ett riktigt körsbärs år. De få körsbär vi haft tidigare har fåglarna alltid hunnit ta, men i år räckte det och blev över!!

Här var det rena högtrycket igår och det ser ut att bli likadant idag. Hoppas ni får ta del av solstrålarna ni också! Veckan har varit heltokig. Jag har varit för trött för att ens starta upp datorn...energin var som bortblåst.

Men nu är det äntligen helg tjoho!

Trevlig helg och ha en kanonfin kräftskiva!

Kram Sanna

Lyckoslanten sa...

Amiralen har vi haft på tapeten i mitt jobb i veckan. Jättefina bilder och hoppas nu att vi alla får en vin venetiansk afton! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...