onsdag 3 augusti 2011

En inspirerande plats

Det var en riktigt fin och gemytlig kväll vi hade igår. Vi åkte hit på en pizza som vi satt och åt på terrassen i kvällssolen. När vi ändå var i närheten av det fina Strömsö så blev det en tur via där också. Klicka här så får du ta del av tv-programmen som spelas in på området. Ett underhållande program med en massa fina och inspirerande ideer och projekt från byggkonst, pyssel till mat och allt däremellan. För tillfället håller TV sommarpaus men till hösten kommer nya program. Med början den 8 augusti visas repris på program i Sveriges television så håll utkik!

Det är ett par år sedan jag sist vandrade runt i den fina trädgården. Projekten som har byggts och visats i TV-rutan står kvar och ger inspiration. En sådan här pergola med vildvuxet vildvin bredvid en gångstig skulle jag gärna också anlägga i min trädgård ;O)


Plats för bänk under tak...


En juvel längs med husväggen i form av ett redskapsskjul... Jag vill också haaa!!! Är det inte alldeles ljuvligt?


Hela området med parken ligger bredvid stranden. Här har jag många gånger badat och solat under varma soliga dagar... ;O)

Nu utlovas svalare och regnigare väder fram till helgen. För min del lär det bli städdags då för när solen skiner har jag mycket mera lust med annat och betydligt trevligare saker...!

Ha det bra!

Gugi

7 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Tack för promenaden på Strömsö ,mätt o belåten är du också ,vi behöver nog vatten ovanifrån nu ,kram Nette

Livet på Vestergård sa...

Gillar både platsen och programmet! Nu är det faktiskt ett tag sen jag var dit.
Ha det gott!

Bea sa...

Mm..gott med Pizza!
Strömsö en fin plats och ett jättebra program :)
Må gott! /Bea

Galleri MochB sa...

Brukar också titta Strömsö, och det skulle vara roligt att få besöka platsen irl :O) Tack för titten!
mvh Mia

alegni sa...

vi har besökt båda ställena i sommar, det senare är definitivt mysigare än det tidigare, trots att pizzerian har en speciell plats i våra hjärtan ;)
kram

Lyckoslanten sa...

Pizzerian har fått fler besök än själva Strömsö. Ja det är ett tag sen jag var där nu så du inspirerar med dina bilder! ♥

StrandviksVillan sa...

Jag har faktiskt aldrig besökt Strömsö, men skulle gärna göra det eftersom det är svägerskans arbetsplats ;) (hon är för tillfället mammaledig men annars programledare)
Visst har dom många fina projekt i programmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...