lördag 6 augusti 2011

Turkost blickfång


Godmorgon på er alla! Hos mig regnar det idag och under natten har det vräkt ned skyfall tidvis... Helgen ser ut att fortsätta i samma stil ;O(  Jag ska till sommarstugan senare idag. Min man och dottern är redan där. Det är stor kusinträff från min mans sida i helgen och de allra flesta har kommit från Helsingforstrakten hit upp till skärgården...


Som ni vet vid det här laget gillar jag loppisar och jag har fyndat en hel del fina grejer denna sommar!! Alldeles nyligen fann jag en stor (och tung!) golvvas i härligt turkos färg. Den passar som pricken över i:et så bra in på glasverandan bredvid min bruna samling av lyktor.


De står alla på en kista som även den är fyndad på loppis för över tio år sedan. Lyktorna är delvis fyndade på samma ställe och många är från Pentiks kollektion.

Det är inte ofta jag gör skofynd på loppis kan jag meddela men då jag såg dessa för en tjugolapp och de var som gjutna på min fot skulle de naturligtvis med hem ;O)  Förra ägarinnan hade aldrig använt dem för sist och slutligen hade de inte passat hennes fötter! Till min lycka! 

Trevlig helg till alla som tittar in!

Gugi

8 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Vill bara skicka dig en liten hälsning och säga att jag är så glad för att jag hittade till din underbara blogg. Ha en bra helg!
Varma kramar Raina

Så Vitt Jag Vet sa...

Du har en guldgruva till loppis.. Tänkte faktiskt på dej då jag var på loppis i Vasa .. Hur mycket fint du hittar... Men jag vet ju int om det är vasa du brukar vara i... Loppis är nog som skattjakt! Vasen passar som pricken över i...
Hoppas det blir fin träff!
Kraam
Sanne

Annelis hantverk sa...

Vilka fantastiska fina fynd du gör! Undrar verkligen var det finns så fin loppmarknad.
Ha en fin dag trots regnet!

C. Tvillingmamma sa...

älskar turkost!

Nette Cecilia sa...

Så fint det blev med fyndet ,hoppas ni har det bra trots att vädret inte visar sina bästa sidor,kram Nette

Lyckoslanten sa...

Ja den turkosa vasen passar faktiskt där bland det bruna! Vackert! Men ännu en fullträff med skorna! De där är ju inte billiga annars! Vilken tur att de passar dig! Jag testade dem när de först kom ut och de sitter inte på mina fötter. Lyckost dig!
Ha en skön helg! ♥

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Åter igen slog hakan i golvet! Men asså, är du den enda som går på loppis?? Eller har du förtur kanske..? Lyxigaste träskorna för en tjuga! Du skämta med mig aprilo.. Fniss.

Och vasen i bedårande turkost - jättesnygg! Blev jättefint till dina lyktor på kistan.

Ha en bra dag och kusinträff. Hoppas regnet gör ett uppehåll!

Kram Sanna

Bea sa...

Så fint med vasen och lyktorna! Du har sinne för det vackra :)
Ha trevlig helg! /Bea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...