måndag 20 februari 2012

Dummer?


Kort och gott helgens bravurnummer... ett köp som inte blev ett köp förrän dagen därpå... även om det formligen lyste om föremålet: Lämna mig inte!! Snälla!! Ser men ser inte... Ibland funderar man nog hur är man funtad egentligen? Det går timmar.. ja, åtskilliga.. då äntligen fattar man galoppen... Jag SÅG den allra finaste, underbaraste... blir ju perfekt där... just där och ingen annanstans!


 Väntan blir lång tills nytt tillfälle ges. Man försöker intala sig själv att den ändå inte längre finns kvar... onödigt  att tänka sig... och ändå inte... man hoppas, tror, brinner... det är ju allt vad man önskar...  sedan är ögonblicket slaget... 


Ser den på långt håll...  Pust... den finns kvar. Frid och fröjd och alla är nöjda. Vad var det jag sa? Äntligen HEMMA... där den ska vara... Nu och alltid... 
 Kram

10 kommentarer:

lyckobo sa...

Att du vågade lämna den kvar...men vilken tur att du fick den hem till slut!!! Vacker är den, och har säkert ett fint sken genom mjölkglaset!!!

Unknown sa...

http://www.vindsromantik.blogspot.com/

Håller med... helt underbar! Du kunde inte få något som skulle ha passat bättre, och helt perfekt där den hänger hos dej.

Önskar dej en underbar vecka
Kram Maggan

Livet på Vestergård sa...

Vilken tur att du hann, före någon annan hittade den!

Bea sa...

Grattis till den fantastiskt fina ljus/lampkronan!
Kram /bea

Lycka är ~ Onnea on sa...

ibland måste man nog handla fort. men sen blir det massor funderande och man tänker kanske nästa gång..du hade turen som fick lampan sen till sist. den är fin.
~marita~

Vform sa...

Ja men Gugi ... vad var det att fundera över !!!
Tur hade du, och JÄTTEFIN är den :)
Grattis!
Ha de bra!
Kram!

Sanna - My Blueberry House sa...

- Du kastar dig ur bilen. Fort fort! Du är kallsvettig och det tar en eeevighet att komma fram till stället där du såg lampan! Hihi! Yes sister I´m with you!! Jag känner precis likadant som du när jag gått ifrån något och inte förstår att jag skulle tagit den med hem direkt. Vilken pärs! Skönt att lampan fanns kvar och så vacker den är!

Kram Sanna

alegni sa...

åh, jag förstår din vånda innan du fick möjlighet att åka tillbaka och ta hem den. tur att den fanns kvar!
kram

Tinis vita hem sa...

Lampan är ju en riktig pärla, unik och vacker som ett smycke :)
Tur att den fanns kvar :))
kram Tini

Tinis vita hem sa...

Tack för din kommentar om smyckena :)
Hjärtat med text på hittade ja hos Accessorize.
Ha en god fortsättning på veckan!
kram Tini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...