torsdag 2 februari 2012

Nytt i glasverandan


Lite nya saker har smugit sig in i glasverandan i slutet på förra året. Nu när ljuset återvänder går det lättare att få till några bilder också.


Först ut var en ny härlig kudde med text till träsoffan. Ett loppisfynd som jag är jättenöjd med!


Sent i höstas byttes stolarna i glasverandan ut mot nygamla "antika" inköpta på loppis. Jag sålde de förra stolarna på Findit (motsvarande Blocket) och in lyftes de nya som hade stått en tid i garaget och samlat damm. Mina nya stolar hade jag tänkt måla vita och klä över sittbottnarna med nytt, fräscht tyg. På nåt vis gillar jag nu att de är mörka i färgen.. passar fint till det mörka bordet, som i och för sig aldrig kommer att målas vitt. Jag kan ändå inte måla i vinter så det får bero fram till sommaren. Hinner tänka igenom saken en och två gånger innan dess ;O) På självaste dopparedan var jag in till denna inredningsaffär när jag var och handlade julblommor. Där kom jag över några till av NyblomKollens stolsöverdrag som jag har sedan tidigare i matrummet. Helvita med den fina brodyren i kanten.


Ute fortsätter kölden sitt envisa grepp denna vecka! Brasan värmer skönt för fjärde kvällen på rad ;O)

Gulliga stunder till Dig med!
 Kram

5 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Det finns nog mycket att se på den lilla ön .Inte är det något fel på dom bruna stolarna med dom vita överdragen ,jättefint ,kram Nette

Ninja sa...

En glasveranda står på önskelistan :)

lyckobo sa...

Snyggt, du målar väl inte??? Kudden var ett fynd den med, konstigt hur folk säljer bort fina saker...
Hoppas vi får varmare väder nu fort, har huttrat hela dagen på jobbet, och nu huttrar jag framför datorn, brrr!!!
Ha det bra!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint det ser ut i din glasveranda, och det har blivit mycket ljusare, men vi fick ju kylan på köpet! Minus 15 här imorse, då gissar jag att du har kanske det dubbla..
Ha en fin helg
Kramar
AnnaMaria

Stina sa...

Så vackert det ser ut. Stina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...