söndag 26 februari 2012

Härliga söndag!


Dagens vackra väder inbjöd till en promenad i solskenet... Kändes som vår i luften!Här skulle man kunna tro att det ligger en sjö under snötäcket men så är det inte... utan frodig åkermark så långt ögat kan se. Men egentligen har det varit en sjö en gång i tiden och marken ligger långt under havsnivå så pumpar ser till att det inte blir för blött på åkrarna.
Undrar just hur det här slutar? En traktor mötte hinder på vägen men skam den som ger sig... alla hinder är till för att övervinnas, eller hur?

Väl hemma mumsade vi på varsin räkcroissant och drack te. Det gör sannerligen gott med frisk luft och början till fräknar i ansiktet... ;O)

Sportlovet börjar här inkommande vecka... Tösen min styr kosan till Lappland på skidsemester med sin farmor och farfar. Jag fick bara ledigt en dag så den dagen tillbringar jag hemma och hoppas på bättre tur ett nytt år ♥

Fint sportlov och soliga dagar!

KRAM

8 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Härliga bilder, men den där traktorn ser sannerligen ut att vara lite illa ute...

Bea sa...

En verkligt fin vinterdag har vi haft! Härligt med ljuset som återvänder och ger ny energi :)

Ser att du också gjort det söta tygrosorna.
Ha en fin vecka! /Bea

Nette Cecilia sa...

Så bra att du kunde vara ute idag i det vackra vädret ,kul bild på traktorn .ser att du har dom besvärliga bokstäverna att skriva kvar ,dom flesta har tagit bort ordverifieringen för att det är så besvärligt att se ,så många har slutat skriva kommentarer .Har en blogg som jag följer som heter fixa din bloggspot ,där skrev hon just om det här ,vi har det fixat så att det tas automatiskt bort skräpkommentarer ,jag var in på min kommentar lista på instrumentpanelen o där fanns 5 st sådana som var borttagna ,så tydligen fungerar det fast man har bort ordverifieringen ,kram Nette

lyckobo sa...

Härliga bilder från er söndag! Vi var också en stund på isen, men vinden bet lite väl mycket i kinderna..efteråt gick det nästan som för traktorn, men istället körde vi i diket, och kom inte loss före vi fick en traktor på plats :D. Bra att bo på lande, hjälpen är nära när man väl behöver den!
Köksluckan fick jag av min kollega som ritar kök, luckan är en ny modell, men han gav den inte mycket hopp som storsäljare antar jag ;)

Hos oss är också alla lediga nästa vecka utom jag, men vi skall njuta av vår enda lediga dag!
Ha det bra!

Vform sa...

Ljuvliga, vackra vinter ... det beviset har vi i.o.m. dina bilder!!
Hoppas veckan blir trevlig i alla fall :O)
Kram!

Lyckoslanten sa...

Du behärskar verkligen detta med fotokonst! Traktorbilden är ju häftig! Så roligt att dottern får resa till lappland! ha det gott du! ♥

StrandviksVillan sa...

Hej och tack för din omtanke :)
Det börjar nog kännas bättre i ryggen nu, det var en envis inflammation. Hoppas på att vara i skick igen nästa vecka.

Sköna bilder, februari är en härlig månad. Jag var ute en liten stund i går och fotade också.

Ha en skön ledig dag! kram!

alegni sa...

vackra, vackra vinterbilder. ärligt talat tycker jag vintern är finare på bild än i verkligheten, så om jag fick välja, skulle jag välja bort den vilken dag som helst. fast det är väl ingen nyhet. ;)
kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...