onsdag 1 februari 2012

Kors och tvärs

Sol, blå himmel och gnistrande snö har vi just nu men också köldgrader på över -20... Nej tack, det skulle gott och väl räcka till med mindre... Januari som blev en vintermånad med varmare medeltemperatur än vanligt. Återstår att se om februari kommer att bli kallare än vanligt istället? Kvällen här går åt till att hålla brasan levande i kakelugnen. Fortsättingsvis bjuder jag på en bildkavalkad från fredagens promenad! 

Sssch... Väck inte den björn som sover...


Spåren i snön lämnar kvar tills ny snö faller eller töar bort.. Spår är intressanta att följa tycker jag men måste medge att jag är väldigt dålig på att känna igen olika djurs spår. Harens känner jag igen men det är nästan allt :O) 

Dagarna går så otroligt fort... finns det ingen annan som är lika yr som jag vad det gäller datum och dagar i veckan? Jag har allt fullt sjå att hålla reda på.. veckorna rusar ju iväg!

Det allra bästa till er alla!

7 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

finfina vinterbilder ,många olika spår i snön,nu är det så vackert på kvällarna att jag har svårt att se på vägen när jag far hem ,fast hu så kallt ,kram nette

Bea sa...

Hej!
Underbara vinterbilder och jag njuter när solen kastar sin långa blånande skuggor över snön och en tur på isen är friskt och härligt.

Känner igen vyerna från din vackra strandpromenad.

Trevlig kväll! /Bea

Ha

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Har ni så pass kallt? Hu! Jag är ingen spårkännare jag heller, förutom hare då. Vi har två stycken som skuttar runt i trägårn, fast vi bor mitt i stan. Gillar dina isblå vinterbilder extra mycket idag.

Ha en varm skön kväll!
Kram Sanna

STENLYCKA sa...

Oj, vad snö ni har! Skönt att sitta inne och se alla vackra snöbilder. Här har vi bara ett puder på marken just nu.... men februari har däremot börjat med bitande kyla. Känns i kinderna på morgonpromenaden.Snart dags för dagens promenad innan jobb och annat väntar,så nu är det bara att dra på sig långkalsongerna och varma kläder och ge sig ut.
Önskar dig allt gott!
Kram Raina

Livet på Vestergård sa...

Det är vackert ute nu , men lite varmare vore inte helt fel :)

Skogslyckan sa...

Vilka underbara snöbilder. Det har varit så vackert när solen speglar sig i snön så det ser ut som tusentals diamanter. Ha en fortsatt fin dag!
Kram Pia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är fint med djurspår i snön, och snöhögen ser ut som en isbjörn!
Jättefina bilder från din promenad.
Kramar
AnnaMaria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...