fredag 15 juni 2012

Den bästa tid är nu


Tiden mellan hägg och syren är den allra bästa, eller hur? Och som det har exploderat i trädgården den senaste veckan! Plommonträdet blommade ut för ett tag sedan men körsbärsträdet har varit så fint och blommat rikligt den senaste tiden... Äppelträden har knoppar som slår ut i blom som bäst.Brudspireorna är bland de allra vackraste buskarna. Den vita blomprakten lyser upp varje vrå av trädgården nu. Gillar! Tur är väl att jag äntligen också ser ut genom fönstren, åtminstone ett antal stycken på nedre våningen, utan att behöva se omvärlden i grådaskig dager ;O)

Att tvätta fönster hör definitivt inte till min favoritsyssla kan jag berätta... men några varje kväll underlättar i det långa loppet... Sedan är det bara så skönt när det är klart! 

Skönt är det också med fredagskväll och helg! Efter en väldigt tung vecka på både jobb och hemmavid känns det extra välkommet med ett par dagar ledigt ;O)

Trevlig och solig helg till er alla!

4 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Brudspireorna är verkligen en fröjd för ögat. Nu doftar det också så gott av syrenerna som håller på att slå ut. Vi får passa på att njuta!

Nette Cecilia sa...

håller med om fönstertvätten ,vackert i din trädgård ,dewt är nog den vackraste tiden nu ,kram nette

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej hej!

Vad härligt att ni är mitt i det nu. Syrenen har i det närmsta blommat över här och det känns lite tråkigt att det går så snabbt. Gäller att stanna upp och njuta medan man kan.

Usch ja för fönsterputsning. Inte kul! Man får tänka att det blir fint när jobbet är gjort. Fin header du har nu.


Ha en fin helg!
Kram Sanna

Vform sa...

Fönster jaa, ett kapitel för sig ;O/
Jättefina bilder av spirean, och den blommar länge i år!
Härliga sommarbilder också i förra inlägget!
Fin helg till dig också!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...