fredag 8 juni 2012

Souvenirs from Shanghai

Utsikten från hotellrummet på 28:de våningen

Vilken fredagskväll detta blev! Familjen samlades ikväll efter att ha varit splittrad den gångna veckan. Min man anlände vid 18-snåret och minuterna innan kom dottern hem efter att ha tillbringat dagen på resande fot hit.


Vi har sett på foton (jag fick låna några till bloggen ;O)) som min man har knäppt med mobilen och hört om upplevelser och berättelser från en annan kultur och nya platser. Mera lär det bli en ny dag då maken har fått vila ut ordentligt efter den långa flygresan...En och annan gåva återfanns i resväskan... Dottern fick en Kimmi parfym och en länge önskad Adidasväska. Jag fick en fin äkta sidenscarf i oranga och rosa toner. Med hem från fjärran land kom också olika tesorter i vackra askar, bland annat svartte som är extra bra för magen och jasminte med en alldeles underbar doft.


Min flunssa är så gott som borta och jag har varit på jobb idag. Nu behövs bara en lugn och djup sömn  för oss alla för att orka med helgens bravader... ;O)

Godnatt till er med!

6 kommentarer:

Monica, Blogg Betongkrukan sa...

Hej
Så spännande!! Vi har resa bokad till nya Zeeland över jul o nyår, hemresan går via Shanghai, stopp i några dagar!! Skall bli sp galet spännande
Önskar er en fin helg
Hälsningar Monica

Bea sa...

Åh.. så vackra vyer över storstaden!
Trevliga presenter ni fick!
Hoppas flunsan ger sig snart och du får njuta full tut av den fina årstiden.
Må gott /bea

Nyanser av vitt sa...

Vilka vackra bilder och vackra gåvor. Ha en fin lördag.
Kram Agneta

Vform sa...

Oj, vilken mäktig stad!
Säkert ett äventyr som sent glöms!
Trevligt att få fina och omtyckta presenter :)
God fortsättning på helgen!

Nette Cecilia sa...

Vackra bilder från storstaden ,bra att din flunssa är borta nu ,kände mig lite tjock i halen jag med idag men hoppas det är övergående,hälsningar från holmen nette

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi!

Skönt att ha alla samlade under samma tak igen. Shanghai låter som en spännande stad med många kontraster. Vad fina narcisser du har i din trädgård! Så vackert med alla färgklickar i rabatterna nu.

Hoppas du känner dig bättre från flunsan nu. Trevlig helg!

Kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...