måndag 4 juni 2012

Vitt fluff i rabatten


Halloj så här på måndag! Ny vecka och nya tag... För många har kanske sommarsemestern  eller sommarlovet börjat? Min egen semester får jag vänta på för den infaller inte förrän augusti ;O) Men innan dess ska mycket hinnas med och njutas av! Sommaren är kort... ;O)


Dessa skönheter har jag glatt mig åt ett par veckor. De är adeln bland mina vårblommor... fluffigt vita och ståtliga. Jag kommer inte ihåg deras namn. Köpte en gång en påse lökar från ett varuhus och fick de allra vackraste narcisser jag kan tänka mig ;O)


Jag har traditionellt gula också plus en del andra varianter som t.ex dubbla narcisser. Visst är de härliga färgklickar i vårrabatten?
Den här veckan bjuder på en del i trädgårdsväg bland annat ordnas en plantbytarkväll och plantloppis som jag ska försöka hinna med. Jag har ju så att säga, all tid i världen att ägna mig åt trädgården om vädret bara tillåter de närmaste dagarna för min man befinner sig för tillfället uppe i det blå halvvägs till Shanghai på arbetsresa och dottern fungerar som barnpiga till lillkusinen och sover över hos svärföräldrarna. Nu väntar en sen promenad med gullevännen Fiona och en sista runda i trädgården innan läggdags!

Ha det fint alla!

5 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Det blommar så vackert hos dig!

Nette Cecilia sa...

di kan säga att du är shanghaiad du nu d å .vackra narcisser ,kram Nette

alegni sa...

den där vita är faktiskt jättevacker!
kram

StrandviksVillan sa...

Ooooh, dom där vita var verkligen jättestiliga!! Skulle jag gärna ha också i min rabatt.

God trädgårdslycka till dig!

Bodil sa...

Så vackra de vita är, förstår att du tycker om dem. Vill ha lite sol och värme och inget regn så att jag kan vara ute i trädgården och ta tag i ogräset som växt så det knakar i allt detta regnet.
Ha en underbar onsdag!
Kram Bodil.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...