söndag 16 september 2012

Skön söndag


Redan tidigt på morgonen for vi till min hemby och vi var där hela dagen. Kunde inte ha blivit bättre höstväder, solen värmde så skönt men turen till skogen hann vi aldrig med så det får vänta till nästa gång. Jag var ute på promenad och passade på och fota lite vid ån. Speglingarna i vattnet trollband en god stund.



Ute på åkrarna var det full aktivitet, det gäller att rädda skörden innan nästa regn vräker ned. Plockade med mig några kvarblivna axstrå längs dikesrenen.

-Mina skönhetslappar fyndade på loppis-
Söndagar har jag inget emot, skönt med lata och avkopplande dagar! Väl hemma tog dottern itu med sin hemläxa... att baka frallor medan jag fick portförbud till köket. Det blev kvalitetstid vid datorn istället och gissa om frallorna var goda, nygräddade med mycket smör på?

5 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Underbara bilder med speglingar ,bild nr 3 ser ut som från Monnets (hoppas stavningen blev rätt)hängande trädgårdar,Ha en fin vecka ,nette

Bittan sa...

Vilken bra hemläxa :-)
Ha en fin start på veckan.

Kram Bittan

Lyckoslanten sa...

Kom på att jag inte har gått stigen längs ån i sommar! Ska ta på stövlarna någon dag... Slurp vad jag blev sugen på nybakta frallor och te nu även om jag nästan aldrig äter bröd. Ha en fin vecka! ♥

Laila sa...

Speglingar i vatten är svårt, men blir så himla snyggt när man får till det.

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Wow, så fina vattenbilder. Såg inte att det var vatten först.. och flugsvamparna i förra inlägget är såå läckra!

Hoppas du har fått en fin start på veckan. Dagarna går så fort så jag hinner inte med.

Kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...