söndag 30 januari 2011

Bärkrans till köket


Hoppas att ni har haft en fin söndag? Hos oss har det idag varit soligt väder istället för gårdagens trista slaskföre. Jag har litet röjt och städat undan under dagens lopp.

Jag tog mig tid att hänga upp de två nyinköpta bärkransarna på köksvitrinskåpet. De är blåsvarta till färgen och får matcha ihop med kökstv:n.

Tv:n är ju inte precis någon skönhet i inredningssammanhang, men någonstans bör den ju placeras.  Här skulle det ha varit praktiskt med en rulldörr eller har ni något förslag?


Min bukett på bordet består av konstblommor för tillfället. Till helgen borde jag ha införskaffat mig en tulpanbukett som skulle ha varit en ordentlig färgklick att vila ögonen på ... ;O)

Ha det bäst!

11 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Det blev riktigt bra med kransarna på dörrarna ,nog får TVn synas det är bara extra jobb att dölja allt som ska användas hela tiden ,trevlig kväll till dig o familjen,Kram Nette

Ord & Känsla sa...

Fina kransarna blev där!
Lyxigt med TV:n, den kan du väl dölja med en hissgardin (om det funkar att sätta upp dvs?);)

Jag fick en bukett tulpaner igår av min man och nu är det vår igen inne!
Kram Helena

Lyckoslanten sa...

Kanske du har köpt kransarna från Pentik. Jag har en liknande röd därifrån. Tycker nog att TVn kan få synas. Tulpaner är ack så fina att ha, men de håller sig inte länge.
Ha en fin början på veckan! ♥

Livet på Vestergård sa...

Så snyggt med kransarna. Jag hade inte heller skaffat några blommor till den här helgen, men å andra sidan har jag inte varit hemma och kunnat njuta av dem heller.
Ha en bra start på ny vecka! Kram Kicki

En vacker vardag sa...

Vilka fina kransar! Jag tyckte det blev så tomt på vår vitrin när jag tog ner hjärtana jag hade på jul. Konstblommor är också bra ibland. Det gör ju inget fast man glömmer att vattna dem :)

Ha en skön söndagkväll! Kram

Bittan sa...

Vilka fina kransar . Det där med tv är ett problem. När vi hade tjocktv hade vi den i ett stängt skåp . Så skönt.... sen tyckte man att platt tv var helt ok i början men nu skulle jag vilja gömma den med. Problemet är ju att den är på hela tiden så det är bara att välja .... av och gömd eller på och synlig :-)

ha en fin start på veckan och tack för dina goa kommentarer

Kram Bittan

Jessica sa...

Fina formar, mumsiga bullar o härliga foton här på senast! Jag kan tyvärr inte äta fastlagsbullar längre, du kan tro det harmar!!! Får hoppas väderprognosen inte stämmer!!

lyckobo sa...

Fina kransar där på dörrarna, tack för tipset!!! Har inte ens håxat att kunna ha andra än juliga grankransar, som såklart är i skåpet nu.. ;)
Svårt detdär med tv, men dendär e så liten och nätt så kanske du inte behöver gömma undan den?
Ha en bra ny vecka!

Skogslyckan sa...

Vad fina kransar! Jag hade satt upp en spiral i ovankant och sytt små gardiner som man kan dra för...Ha en mysig kväll!
Kram Pia

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Snyggt skåp och fina kransar du hängt upp. Ja, varför stör man sig på tv-apparaterna egentligen? Alla har dom ju... Man kanske kan snickra dit en vikdörr/skärm a la France med gångjärn på var sida?

Kram Sanna

StrandviksVillan sa...

Så snyggt med mörka kransar!!
Har själv länge tänkt att jag ska ha ett par på köksvitrinen, men det har inte blivit av...

Jag tycker inte att tv-apparater är så himla förskräckliga. Om ni ändå använder den där tv:n hela tiden, blir det då av att faktiskt stänga en lucka el.dyl. hela tiden? Det ska ju vara praktiskt också ;)
Men faktiskt så måste jag erkänna att jag sällan fotar vår tv... Vi har (fortfarande) en tjock-tv och såna tycker jag ändå gör sig bäst i ett skåp om man har möjlighet till det. Mest för att slippa se baksidan och alla sladdarna. Lyckligtvis har vi en ljusgrå tv så den stör inte så mycket, men är svår att möblera om med.

Ha det så bra i dagens solsken!
Ann-Christine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...