måndag 31 januari 2011

Ny vecka


Om några timmar övergår januari i februari... När jag tänker tillbaka tycker jag att det är en evighet sedan det var jul och ändå inte...

Den här vintern känns ovanligt lång och jag ser fram emot en ny månad och allt ljusare dagar. Igår tyckte jag faktiskt att solen till och med värmde en stund mitt på dagen. Allt fågelkvitter som hörs ute på dagarna tar jag som ett gott tecken på att våren trots allt är på väg ...;O)

När jag ändå var i farten igår blev det lite ommöblering på "fönstertavlan" i köket. Jag tänker sy en Tildaängel att hänga upp där men ännu lyser symaskinen med sin frånvaro. Tygen och mönstret är uppletade   klart för start.

Njut av kvällen kära ni!

8 kommentarer:

Bittan sa...

Tack tack :-)
Nu är vi incheckade o klara, det är smidigt när man gör allt hemma i förväg.

ha de gott.

kram Bittan

Nette Cecilia sa...

Jag Håller på med flera Tildor ,men ingenting blir färdigt,det blir nog bra med en Tilda på din tavla,kramis Nette

Ord & Känsla sa...

Vad fyndigt med en fönstertavla, trevligt att ändra lite efter säsong!

Kram Helena

C. Tvillingmamma sa...

Håller med om den känslan,känns som jul va väldigt länge sen,samtidigt inte...

Ann-Mari sa...

Dekorativ fönstertavla - vad fint du har gjort! Visst är det härligt när solen skiner, det är bara rätt tvära omkast i vädret...från iskallt till tö!
Ha det fint
Ann-Mari

Fru C sa...

Fönstertavlan var underbar.....perfekt att kunna byta lite efter humör. Kul att ha hittat hit!

Lyckoslanten sa...

Ny vecka, ny månad och visst känns det som evigheter sedan julen! Hoppas att februari blir en solig månad och jag ser fram emot att se din nya Tilda där på fina fönstertavlan! Känn ingen press! Man måste vara inspirerad och känna lust för ett sådant projekt! ♥

Käranån sa...

Vilken fin fönstertavla du har och roligt när du kan byta om saker i den. Väntar med spänning på att få se din Tilda sitta där.
Jag har ledigt hela veckan och min sylust är som bortblåst, det brukar vara så ibland, men den kommer alltid tillbaka så småningom, jag hoppas att den gör det nu också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...