onsdag 1 juni 2011

Den blomstertid...


Hej på dig! Roligt att just du tittar in här! Imorgon har väl de allra flesta en ledig dag då det är Kristi himmelsfärdsdag. Jag kommer faktiskt att jobba som vanligt hela dagen men har ledigt på fredagen istället. Riktigt skönt med långhelg sedan ;O)
Vädret har inte varit det bästa... regn mest hela dagen. Får se hur det blir till helgen när skolavslutningen och studentfesterna tar vid? 


Den här tiden är det tacksamt att bara gå ut i trädgården och plocka med sig några blommor att ställa i vas på bordet. Vardagslyx! Jag kommer inte ens ihåg vad den här blomman heter men en klase av fint djuprosa blommor räckte gott och väl till att pryda upp med. 


Igår kväll skrev vi kontrakt på årets sommarprojekt ;O) Ni får se och höra mera om det tids nog... Allt ska förberedas ett tag innan vi kan köra igång.

Ha en skön helgdag och tack för titten!

10 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Bergenia är din blomma,vackert fotad .Välkommen på mitt ettårsparty ,Nette

Vform sa...

Hej Gugi!
Har haft SÅÅ problem med att kommentera ... men hoppas det går bra nu!
Dina strandbilder av båthusen och stormen bara älskar jag, underbara ... rycker till i min målarhand ;) Jag håller nu på med sista beställningsgåvorna inför examen!
Ha ett fint veckoslut!

Bea sa...

Hej!
Ja, helgen är verkligen vikt för examensfester, skolavslutningar och det är säkert med vemod för en del när man skiljs från varandra och sommarlovet inleds.
Ljuvliga bilder!
Ha en fin helg!
Kram /bea

Så Vitt Jag Vet sa...

Oj då här har vi haft värsta sommarvärme 28 grader... Tackar min skapare att luftkonditioneringen fungerar igen i bilen... Vackra foton av blomman .. Bergenia tror jag att det är, fast den blev verkligt konstnärlig i dina händer..
Ha det bra!
Kraam
Sanne
Skoj att du vill vara med i utlottningen..

nattugglan sa...

ja Bergenia är det---finns olika --tex hjärtbergenia--men den va riktigt fin då du hade fotat den...

alegni sa...

fin blomma!
men gugiiii, så där får man ju inte göra - säga att man har något spännande på gång, men låta bli att berätta vad det är för något! ;)

StrandviksVillan sa...

Så vackra bilder!
Fick fundera ett tag, sällan man ser denna blomma så nära. Visst är det väl en bergenia, eller? Har aldrig kommit att tänka på att plocka såna, det får jag ta och göra nu ;)

Unknown sa...

WOW, du tar så underbara bilder! Den blomman pratade vi om i går på jobbet... vad heter den? Har inte kommit på, spelarroll... Nu ser jag vad en annan har skrivit, Bergenia, japp.

Kram Maggan
http://www.vindsromantik.blogspot.com/

Livet på Vestergård sa...

Sällan man ser på den blomman på så nära håll,men den är ju riktigt vacker!
Ha en fin långhelg!
Kram Kicki

lyckobo sa...

En sån härlig blomma! Hoppas på fint väder i helgen, säkert många som helst dukar utomhus... Spännande, vad kan ni ha för ett projekt på g??? Njut av din ledighet,med eller utan regn!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...