tisdag 21 juni 2011

Hur blev det så här?


...Ute är det ruggigt kallt och blåsigt ikväll. Inte kan jag tro att vi lever i midsommarveckan... det känns absolut mera som en kall septemberkväll. Det lär vara årets längsta dag idag och framöver är dagarna väntade att bli allt mörkare och kortare...

Solen har knappt visat sig denna vecka. Ljusaste tiden på året har visst flugit sin kos.  Två morgnar i rad har jag varit tvungen att ha lampan på för att se och göra morgonbestyren. Aldrig att jag minns att detta skulle ha hänt tidigare under någon midsommarvecka!?


Bilderna i detta inlägg är tagna förra helgen då vi åkte hem genom landskapet strax före midnatt och solen ännu stod högt på himlen. Det är något alldeles speciellt och magiskt över midsommarkvällar om nu bara vädret tillåter ;O)


Vädret ser inte ut att bli särskilt toppen till kommande helg... Men felberäkningar har skett tidigare så vi får hoppas att det blir så denna gång också!!

Hoppas att ni har det betydligt varmare än jag har det just nu?! Jag sitter nämligen invirad i världens tjockaste och gulligaste pläd som kan tänkas med ullsockor på fötterna ;O)

9 kommentarer:

Bittan sa...

Önsketänkande !
Här är precis lika ruggigt ..... men just nu regnar det inte i a f , man få vara glad för det lilla :-) Jag jobbar 8 veckor till innan jag äntligen har semester så just nu känns det helt ok.
Hoppas du får en fin midsommar trots vädret.

Kram Bittan

Nette Cecilia sa...

Jag tyckte det var bra att det inte fanns mygg ute så man kunde göra något utan att bli svettig,fina bilder ,det är den här dimman som ställer till det just nu ,molnen som kommer in är bara ruggiga dimmoln minns att det året sonen blev konfirmerad var det liknande väder 10 år sedan ,kramis Nette

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Men åååh vilken söt ny header du har!!

Ja, visst är det bra ruskigt ute?! Men inte vill jag tänka på att det vänder till mörkare tider redan... även om det är svårt att slå bort tanken. Måste ju få njuta av härliga sommardagar först - om den nu bara vill infinna sig nån gång!

Vilka fina bilder du visar. Jag gillar den där "gamla repiga vintage"-stilen du lägger på. Väldigt effektfullt och snyggt.

Nu håller vi tummarna för vackert väder till Midsommar! :)

Kram Sanna

Louise sa...

Här är det också sockor som gäller ;( Skön midsommar i alla fall!! ;)

C. Tvillingmamma sa...

Härliga effekter!

STENLYCKA sa...

Så underbart vackra bilder som alltid från dig!!!
Jag önskar dig en underbar midsommar!
Var rädd om dig
Varma kramar!
Raina

Bea sa...

Visst önskar man sol och värme i midsommartid, men det verkar inte bli så i år.
Fina effekter du skapat i bilderna!
Trevlig Midsommar, med förhoppningsvis sol!
Kram /bea

lyckobo sa...

Imorgon midsommar,och här vräker regnet ner..usla finska sommar :( !!! Härliga bilder dock har du tagit, roligt med redigeringsprogrammet!

Ha en härlig midsommar,oberoende vädret!

sanna sa...

Vilka läckra bilder. Sitter och funderar hur du fått till dom och blir helt klart sugen att använda kameran igen. ha en skön sommar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...