söndag 19 juni 2011


Det blir ett midnattsinlägg denna gång... jag är nyss hemkommen från min brorsons födelsedagskalas. Det är mycket att göra nu så jag hinner inte kommentera i den takt som jag gärna skulle vilja. 


Det allra bästa med sommaren är att glass smakar så otroooligt gott i solen. Vi har haft sol här nu ett par dagar med riktigt skön temperatur. Idag har det blåst kallt men i lä var det väldigt varmt och gulligt. Glasskålarna fyndade jag på loppis i förrgår. Till min stora förvåning var de från Lisbeth Dahls kollektion! Det såg jag först när prislapparna togs bort hemma.
 Fina glasskålar ska prövas på direkten... Det blev en ny sorts glass från Ben & Jerry´s som jag aldrig har smakat tidigare; jordgubbscheesecake. Vad gillar du för glass? Min absoluta favorit är en gammeldagsglass med smak av salmiak. Sedan gillar jag också blåbärsglass, mint eller romrussin.

Nu är det läggdags... Gäääsp... Jag får ta och kika in till er på morgonen istället!

Godnatt vänner!

7 kommentarer:

Vform sa...

Go´morron!
Jättefina glasskålar, har inte sett såna förr!
Jag gillar glass med lakritssmak och choklad i alla former!
Hoppas denna dag blir solig och fin också!
Njut :)

Unknown sa...

vilka fina glass skålar!
salmiakglass med salmiakströssel, det är klart det bästa!
trevlig söndag
susanne

Lyckoslanten sa...

Så trevligt att få titta in här igen! Började fundera vilken gästbloggare jag hade missat! :o) Jadu, glass. Jag har aldrig ätit så litet glass som under det senaste året och efter att ha sett mannens strandbilder på mig är det nog slut med glass för min del! ;o) Tack för att du vill vara med i min utlottning! ♥

StrandviksVillan sa...

Min absoluta favoritglass är Ingmans Creamy romrussin och choklad - mmmmmuuuuummmms!!!
Hos oss äter vi faktiskt ofta glass, året runt.

Ha det bra!

Nette Cecilia sa...

Romrussin är min favis ,fast måste säga att i min mun är det mesta i glassväg gott ,kramis Nette

Creative Momone sa...

Så fina glasskålar du hittat, lite amerikanska på något vis. Ben & Jerry´s är ju våra tonåringars favorit, jag gillar en av Sias lösglassar, en med italienskklingande namn som jag inte kommer på just nu.
Marianne ♥

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja nog är det så gott med glass ! Min favorit kommer från Lidl .. Liknar Magnum och är vanilj.. Du får kanske 6 glassar till en Magnums pris...
Men inte så fiffigt att sätta i sej så mycket glass...Du vet linjerna...
Kraam
Sanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...