måndag 6 juni 2011

Sommaren är här!


Hej alla! Hoppas ni hade en skön helg? Min helg blev väldigt intensiv med två dagar på bortaplan ;O)  I fredags for vi på eftermiddagen till ett shoppingcentra inåt landet med en resa på två timmar enkelväg. Mycket folk i farten. Det blev inte så mycket shoppat... mest en utflykt för vår del.

Igår åkte vi till mina föräldrars sommarstuga och vädret var alldeles kanonfint! Sommaren är äntligen här och den hårda vinden har mojnat. Enda nackdelen är den stora sommarplågan-myggen- som har invaderat omgivningen. Omöjligt att försöka sig på trädgårdsliv om kvällarna utan att ha en hel skock svärmande runt sig ;O(  Idag var det 21 grader i skuggan och resten av veckan kommer temperaturen att krypa upp i 30 graders snåret... Nu skulle det sitta fint med semester men jag får vänta till efter midsommar på min ledighet så hoppas att värmen håller i sig... ;O)På vägen var jag och hämtade sommarblommor direkt från blomsterhandlare. Det är ett sant nöje att hämta direkt från växthus. Anläggningarna är megastora och rader på rader med vackra blommor fyller växthusen. Svårt att välja men jag köpte ett par stora hängamplar och litet andra blommor till krukorna på trappan.Trevlig kväll till er alla och jag önskar alla goa läsare från Sverige en riktigt trevlig nationaldag!

7 kommentarer:

Vform sa...

Hejsan!
Javisst borde vi alla få ledigt när sommarn kommer! Men, vi vet ju att det inte går, så därför får vi knalla iväg varje morgon ...
SÅÅ underbara sommar- och blombilder du visar !!
Njut av dagen!

Livet på Vestergård sa...

Ja nu är verkligen sommaren här. Sköna foton du tagit!

Unknown sa...

Magiska bilder, vist är det sommar!
Vi har även knotten när det svalnar av på eftm, de tycker jag är den värsta plågan.

Kram Maggan
http://vindsromantik.blogspot.com/

Louise sa...

Ja nu har vi sommar!! Vackra foton!

Lyckoslanten sa...

Visst är det sommar nu! Jag hinner knappt se datorn, men ibland vill man ju kika in! Ha det gott! ♥

Monica, Blogg Betongkrukan sa...

Hej,
Vilka underbara bilder av sköna dagar. Vi har också haft en toppenfin långhelg. Nu får vi hålla tummarna att sommaren fortsätter i samma sköna stil. Jag instämmer i myggplågan, den är helt fruktansvärd.

Jag har lyckan att få dra iväg på semester i slutet av denna vecka.

Ha det gott! Kram Monica

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja så skönt med sommar.... Konstigt med mygg,ibland finns det så in i nordan men ifjol var dom ju helt veck...
Kraam
Sanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...