tisdag 7 juni 2011

Nytt skinn i huset


Jag har visst en benägenhet att skaffa mig ett nytt skinn när temperaturen är som varmast ute (fniss) Ifjol somras köpte jag ett fårskinn från gammeldagsmarknaden på en av sommarens varmaste dagar ;O) Renskinnet fick jag av min mamma i söndags när vi var dit. Jag är helt överlycklig för det!! Ett sådant har funnits länge på min önskelista... Jag kommer så väl ihåg när mamma hade köpt hem det här från en resa till Lappland. Det är minst 20 år gammalt men jättemjukt och skönt att hålla i.


En till som älskar skinn! Det finns inte något varmare och skönare att vila sig på... Och de där kalla dagarna lär nog komma emot snarare än man tror har jag på känn ;O)Körsbärsträdet står i full blom i trädgården nu. Det är helt makalöst vacker blomning!   Plommonträdet har redan blommat färdigt och äppelträden är snart på väg att att slå ut sina knoppar ;O)

En varm och solig dag till dig!

11 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Skinn på sommarens varmaste dag hittills .ja du det förebådar nog en lång het sommar.Körsbärsträdet ser jättevackert ut vi har ett framför villan som är som en brud .Förstås har jag bilder med mig hem 500 st så det blir svårt att välja till ett inlägg men det får bli imorgon ,Kramis Nette

lyckobo sa...

Ett sådant har jag kikat på flera gånger vid Jysk (troligtvis hundra gånger sämre kvalitet än din), vill haa ;), tror jag slår till senast i höst! Låter fint med blomningen!

Livet på Vestergård sa...

Skinn är alltid skönt...och vackert att ha. Vi har fårskinn i gungstolen också fastän det är sommar och det är så skönt att sitta på.
Vilken värme vi fått :)

Bea sa...

Hi, hi..skinn på den varmaste dagen, men visst är det vackert och kommer säkert i användning när sval vindar gör sig påmind.
Vackert med blommande fruktträd. Lite synd att vinden rev och slet i blommorna igår ngt alldeles förskräckligt och reducerade dom rejält!
Ha det gott! /Bea

Änglarnas hus sa...

Ja det gäller att vara förberedd när kyla kommer ;)
Ni ligger nog allt bra efter där uppe inorr hör jag..med tanke på blomningen...och visst är det ljuvligt när allt blommar!!

Ha det gottis! Kram Sanne

Lyckoslanten sa...

Skinn är inte bara varmt och skönt utan en snygg inredningsdetalj också! Ja visst är de vackra körsbärsträden när det blommar! Här kom det extra rikligt med blommor i år! Ha en skön dag! ♥

Skogslyckan sa...

Ja men grattis till ett vackert renskinn. Jag skulle låna ihop till en fotografering i vintras det var stört omöjligt. Fick bli fårull istället. Härligt med en bloggrunda. Har mer eller mindre bott utomhus i en vecka i det fina vädret.
Kram Pia

Unknown sa...

Vilka fina fällar, och att renskinnet har hållit i så många år, det brukar tappa hår.
Så fin bild på körsbärsblommorna.

Kram Maggan
http://www.vindsromantik.blogspot.com/

Louise sa...

...men det kommer ännu dagar när skinnen blir extra sköna ;) ha en skön sommardag!

Bittan sa...

Det kan väl aldrig vara fel tid att köpa skinn :-)
Darlingen fick två i julklapp som jag beställde från nåt företag lååååååångt upp i norr. Kom i en gigantlåda med bud. Något som han " alltid " önskat sig hihi. Vi har dem i två fåtöljer i vrummet o de är såååååå mjuka. Hade tänkt plocka bort dem över sommaren men de passar helt ok .

ha en trevlig helg
kram Bittan

StrandviksVillan sa...

Mina föräldrar köpte också ett sånt skinn när vi var i Lappland då jag var barn. Undrar om skinnet finns i behåll?

Har för mig att du använder Photo Scape...? Men hur har du gjort för att fixa vattenstämpeln? Skulle så gärna ha sån, men vet inte hur.

Ha det skönt i sommarvärmen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...